1.10.2020 Uutiset

NUOTTI-valmentajien esittely

Nuorille suunnattu NUOTTI-valmennus tarjoaa tulevaisuuden suuntaa pohtiville 16-29-vuotiaille henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa työn tai opiskelupaikan hakemisessa tai ihan vain arjen pyörittämisessä. Esittelyssä valmentajat eri alueilta!

Pääkaupunkiseutu

Mariia Toivakka

mariia.toivakka@eezy.fi


050 478 7604

Toimin NUOTTI-valmentajana pääkaupunkiseudulla. Olen työskennellyt usean vuoden ajan erilaisissa ohjaus- ja valmennustehtävissä eri ikäisten ja eri asiakasryhmien parissa. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja sekä Life Coach.

Ratkaisukeskeisyys, vahvuuksien tunnistaminen, positiivisuus ja eteenpäin katsominen kuuluvat tapaani työskennellä ja kohdata valmennettava. Tuen ja kannustan nuorta kohti hänen omia tavoitteitaan yksilöllisesti ja iloisella mielellä. Kunnioitan ja kuuntelen sekä annan tilaa tehdä valintoja ja päätöksiä itseään kuunnellen.

Jokaisesta kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta oppii uutta ja se on yksi parhaista puolista työssäni.


Alueet:
Espoo, Helsinki, Kauniainen & Vantaa.

Uusimaa

Sami Enojärvi

sami.enojarvi@eezy.fi
050 467 8709

Moikka! Olen Sami ja työskentelen Uudenmaan alueella. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK).

Olen tehnyt pitkään nuorisotyötä ja omaan kokemusta vähän kaikilta nuorisotyön kentiltä, joiltakin enemmän kuin toisilta.

Työskentelytavoiltani olen ratkaisukeskeinen. Ominta osaamistani ovat myös kulttuuri ja luovat projektit sekä kyky ajatella laatikon ulkopuolelta.

Ihmisenä olen rauhallinen, avoin ja on minua kuvattu hyväntuuliseksikin. Vahvuuksiani ovat kyky kuunnella aidosti ja olla läsnä jokaisessa hetkessä.

Valmentajana haluan olla tukenasi ja vaihdan mielelläni ajatuksia kanssasi. Lähdetään yhdessä miettimään millä tavalla musta olisi parhaiten apua just sulle 🙂

Muuten tykkään katsella sarjoja, pelata ja on mulla prätkäkin. Musiikki on lähellä sydäntä ja luonnonkin koen tärkeäksi elämässäni. Näistäkin meillä saattaisi löytyä jotain yhteistä juteltavaa?

Alueet: Koko Uudenmaan alue

Raisa Baer

raisa.baer@eezy.fi
050 462 3591

Moikka!

Olen Raisa ja Toimin NUOTTI-valmentajana Uudenmaan alueella. Mukana matkassa on usein Loru, pieni kiltti koira. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) ja kirjastotäti (ilman nutturaa).

Autan mielelläni löytämään reittejä eteenpäin nykytilanteestasi. Kanssani voi
pallotella erilaisia vaihtoehtoja, treenata arjentaitoja tai vaikka erilaisten
tunteiden sietämistä. Monelta nuorelta olen saanut palautetta että seurassani on helppo olla ja jutella.

Tarvittaessa voin patistella eteenpäin vauhdikkaastikin mutta nautin myös
rauhallisesta etenemisestä. Lähden mielellään meditoimaan metsään tai KELAan selvittämään byrokratian kiemuroita. Tai oikeastaan minne vain mikä sua vie eteenpäin. Sun ehdoilla, sun tarpeiden mukaan. Uskon vahvasti siihen, että asioilla on taipumus järjestyä.

Alueet: Koko Uudenmaan alue

Kymenlaakso ja Etelä-Karjala

Anna-Riina Aromaa

anna-riina.aromaa@eezy.fi
050 4333724

Valmentajan työssä kantavina teemoinani ovat toivo, tulevaisuus ja asiakkaan omien voimavarojen, sekä aidon itsen löytyminen. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Ratkaisukeskeinen työote onkin jo olennainen osa valmentamistani. Jatkossa minua kiinnostavat niin sosiaalityön, kuin opettamisen ja ohjaamisen opinnot. 

Haluan olla kuunteleva ja tapaamishetkillä läsnä oleva. Tapaan asiakkaita mielelläni siellä, missä heidän on helppo jutella: lenkillä, kahvilassa, luonnon äärellä tai vaikka eläimiä hoitaen. Omaan arkeeni voimaa tuovat luonto, lukeminen ja kirjoittaminen, lenkkeily ja jooga.

Odotan innolla sitä, että pääsen etsimään yhdessä asiakkaideni kanssa mielekästä ja merkityksellistä arkea.

Alueet: Etelä-Karjala: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale & Taipalsaari. Kymenlaakso: Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Vironlahti & Pyhtää.

Päijät-Häme ja Kymenlaakso

Tiia Niuranen

tiia.niuranen@eezy.fi
050 4075915

Moikka,

Olen Tiia ja toimin Nuotti-valmentajana Päijät-Hämeen ja Etelä Kymen-Laakson alueilla. Minulle on kertynyt monipuolista sosiaalialan osaamista jo yli 20 vuoden ajalta. Suurimman osan työurastani olen työskennellyt lasten, nuorten ja perheiden parissa. Pitkä työkokemus on opettanut minulle paljon erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Työvuosieni aikana minulle on muodostunut laaja yhteistyöverkosto, josta on hyötyä myös valmennettavieni jatkopolkuja mietittäessä.

Koulutukseltani olen sosionomi. Minulla on myös Nepsy valmentajan koulutus, joka antaa hyvän pohjan ratkaisukeskeiselle valmennustyölle.

Valmentajana haluan kohdata kaikki nuoret lämpimästi ja jokaista arvostaen. Jokaisen nuoren tilanne on yksilöllinen ja haluan kuulla juuri sinun tarinasi, mistä tulet ja minne olet matkalla. Valmennuksessa lähdetään yhdessä tutkimaan voimavarojasi ja vahvuuksiasi. Lupaan kulkea rinnallasi ja ohjaan sinua kulkemaan kohti omia tavoitteitasi ja unelmiasi. Lähdetään yhdessä tälle mielenkiintoiselle tutkimusmatkalle!

Alueet: Päijät-Häme: Asikkala, Hartola, Hollola, Heinola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Kymenlaakso: Kouvolan alue

Pirkanmaa ja Kanta-Häme

Elina Helén

elina.helen@eezy.fi
050 465 1114

Olen Elina Helén, eli Elli. Toimin Nuotti-valmentajana Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi.

Olen työskennellyt erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevin ihmisten parissa pitkään. Minulle tärkeitä arvoja ovat inhimillisyys, oikeudenmukaisuus ja vapaus.

Valmentajana olen hyvin sinnikäs työskennellessämme elämän tärkeiden asioiden parissa. Pystyn tarkastelemaan asioita monesta eri näkökulmasta. Kohtaan aidosti, ja näen ihmisen kokonaisuutena. Uskon, että kaikkeen on olemassa ratkaisu ja sen löytämiseen vaan tarvitsemme välillä tukea.

Ihmisenä olen iloinen, empaattinen, seikkailunhaluinen ja innostun helposti uudesta. Rakastan kissoja, niitä minulla on kolme. Harrastan luontoretkeilyä, puutarhanhoitoa ja liikuntaa monessa muodossa. Taide, elokuvat, musiikki ja kirjallisuus ovat minulle tärkeitä asioita.

Tapaan sinua mielelläni siellä missä se on mielestäsi luonnollisinta. Kahvila, kirjasto, luontopolku, puisto, toimisto, jokin harrastus? Mikä vain sopii, kunhan se toimii sinulle.

Minun mottoni on: kyllä kaikki järjestyy!

Alueet: Pirkanmaa: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat & Ylöjärvi. Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela & Ypäjä.

Etelä-Pohjanmaa

Varsinais-Suomi ja Satakunta

Maria Dahlqvist-Nolvi

maria.dahlqvist-nolvi@eezy.fi
050 408 1545

Moikka, olen Maria ja toimin Nuotti-valmentajana Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri (KM) ja työhistoriani koostuu monenlaisista töistä koulutusalalla sekä ura- ja työnhaun ohjauksen parista.

Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti keskittyen aidosti juuri hänen henkilökohtaiseen tilanteeseensa ja tavoitteisiinsa. Teen työtäni ratkaisukeskeisesti ja yksittäisiä tavoitteita pienemmiksi pilkkoen, jotta niiden saavuttaminen toteutuu helpommin ja näkyvämmin. Vahvuuteni valmentajana on kohtaamisen taito sekä aito kuuntelu ja läsnäolo valmennustilanteessa. Valmennuksessa keskitymme vahvuuksiin ja pyritään etenemään niiden kautta. Haluan nähdä kaikessa hyvän ja keskittyä siihen. Tavoitteena valmennuksessa on yksilöllisten tavoitteiden lisäksi aina myös itsetuntemuksen kehittyminen, omien vahvuuksien ja voimavarojen tunnistaminen sekä niiden kautta eteenpäin meneminen. Valmentajana tehtävänäni on auttaa näiden tunnistamisessa, esiin tuomisessa ja käyttöön ottamisessa.

Alueet: Varsinais-Suomi: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki & Vehmaa. Satakunta: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä & Ulvila.

Pohjanmaa

Anne Niemi

anne.niemi@eezy.fi
050 472 3353

Olen Anne Niemi. Koulutukseltani olen sosionomi (YAMK). Minulla on työkokemusta viimeisen 16 vuoden ajalta hyvin erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten parista. Työssäni olen motivoinut ihmisiä kohti muutoksia elämässään, ovat ne sitten olleet pieniä tai koko elämän muuttavia kokonaisuuksia.

Työkokemukseni sijoittuu pääasiassa nuorten ja aikuisten kanssa tehtävään mielenterveys- ja päihdetyöhön, sekä TE-palveluihin. Kohtaan jokaisen asiakkaani lämmöllä sekä innostuen alkavasta yhteisestä matkastamme. Ihmisenä olen iloinen, kekseliäs, kannustava ja positiivinen.

Valmennuksissa voimme kohdata luonnossa liikkuen, kahvilassa, kirjastossa tai muussa sinulle sopivassa ympäristössä, missä vain sinun on hyvä olla.

Uskon, että ihan jokaisella on mahdollisuus muutokseen elämässään. Joskus muutokseen tarvitaan vain tiettyjä työkaluja, että se on mahdollista. Nuotti-valmennuksessa yhdessä kokoamme sinulle sellaisen työkalupakin, että tavoitteesi oman muutoksesi suhteen toteutuvat.

Alueet: Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa & Vöyri.

Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

Susanna Rojola

susanna-karoliina.rojola@eezy.fi
050 560 5398

Hei, olen Susanna ja toimin NUOTTI- valmentajana Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Olen koulutukseltani sosionomi (YAMK) ja ammatillinen ope.

Olen työskennellyt muun muassa lehtitoimittajana ja sosiaalialalla ohjaajana ja esimiehenä. Nuorten kanssa olen työskennellyt pääasiassa ohjaajana erityishuollon puolella ja toiminut aiemmin myös erilaisissa nuoriin liittyvissä vapaehtoistehtävissä.

Henkilönä olen rauhallinen ja ”tavallinen”, perusmukava ihminen. Olen tottunut kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja olemaan kuulevana korvana ja rinnalla kulkijana erilaisissa elämäntilanteissa. Toivottavasti nähdään valmennuksen merkeissä vaikkapa luonnossa liikkuen, koiraa ulkoiluttaen, taidetta tehden tai mikä ikinä Sinulle luonteva ympäristö onkaan.

Alueet: Keski-Pohjanmaa: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi & Veteli. Pohjois-Pohjanmaa: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala & Ylivieska.

Kainuu

Tuovi Johansson-Huusko

tuovi.johansson-huusko@eezy.fi
050 9113681

Olen Tuovi nuottivalmentaja Kainuun alueella. Mottoni vaihtelee päivittäin. Tarinani voisi alkaa siten että, olipa kerran pikkuinen tyttö, joka piti kylän lapsille kerhoja. Harrastin erilaisia asioita ja toteutin niitä kerhoissa. Olisin halunnut sosiaalikasvattajaopistoon, mutta pääsinkin nuoriso-ohjaaja kouluun ja siitäpä se ura sitten aukeni.


Nuorten parissa tavalla tai toisella on riittänyt tekemistä ja kohtaamisia. Kasvattaakseni omaa tietämystäni opiskelin aikuisena kasvatustieteen maisteriksi ja sen myötä olen tehnyt kunnallisella puolella nuorten tiedotus ja neuvontatyötä 16 vuotta ja viimeiset reilut 5 vuotta Ohjaamotyötä monialaisessa verkostossa.

Nyt sitten perehdyn Nuottivalmentajana ollessani nuorten ratkaisukeskeiseen valmennukseen. Olen toiminut kouluttajana ja tehnyt nuorten kanssa urasuunnitelmia.  Nuorten parissa työskennellessä ei ole koskaan valmis. Nuottivalmentajana haluan auttaa nuoria elämäntehtävän etsimisessä. Se voi olla askel itsetuntemuksen lisääntymisessä, positiivisten asioiden löytymisessä, opiskelun oivaltamisessa tai  työkuvion löytymisessä. Nuorten kanssa iloitaan pienistä saavutuksista elämän polulla ja välillä otetaan aikalisää asioiden suhteen, välillä touhutaan ja tehdään kaikenlaista. Välillä ihmetellään pahaa maailmaa ja toivon tähtiä taivaalla.

Maalla asumisesta, luonnosta, ulkoilusta ja muista ihmisistä ammennan jaksamista arkipäiviin.

Alueet: Kajaani, Sotkamo, Kuhmo, Hyrynsalmi, Ristijärvi, Puolanka, Suomussalmi

Keski-Suomi ja Etelä-Savo

Lasse Vainio

lasse.vainio@eezy.fi
050 569 2593

Moi! Olen Lasse ja aloin työskennellä Nuotti-valmentajana tammikuussa 2021. Olen koulutukseltani sosionomi (amk) ja työskennellyt aiemmin lastensuojelun sijaishuollossa sekä ohjaajana että esimiestehtävissä yhteensä reilut 10 v. Opiskelen tällä hetkellä kasvatustieteitä Jyväskylän yliopistossa ja tulevaisuudessa haaveilen psykoterapeutin ja työnohjaajan opinnoista mainitussa järjestyksessä 🙂

Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, rehti, avoin, määrätietoinen ja viimeiseen asti analyyttinen. Vapaa ajalla tykkään harrastaa CrossFittia, meditoida, lukea kirjoja ja katsoa sarjoja sekä elokuvia. Luonnosta on tullut minulle uudestaan tärkeä elementti lapsuudenajan partioharrastuksen tauon jälkeen. Viihdyn myös saunan lauteilla ja talvisin avannossa.

Pyrin hyvin asiakaslähtöiseen työskentelyyn, jossa asiakkaan omat tavoitteet, toiveet ja tarpeet ovat keskiössä. Uskon asiakkaan olevan oman elämänsä paras asiantuntija. Monet vastaukset ovat valmiina sisällämme, vaikka näitä joutuu usein hieman kaivelemaan. Onnistunut valmennus perustuu lähtökohtaisesti molempien osapuolien sitoutumiseen.

Alueet: Keski-Suomi: Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari & Äänekoski. Etelä-Savo: Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna & Sulkava.

Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala

Hanna Hirvonen

hanna.hirvonen@eezy.fi
046 923 5138

Moi, Olen Hanna ja työskentelen Nuottivalmentajana. Nuotti-alueeseeni kuuluvat Pohjois-Savo sekä Pohjois-Karjala.

Koulutukseltani olen Yhteisöpedagogi (AMK) sekä kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen opettaja, lisäksi minulla on liikuntapuolen koulutus.

Valmennuskeskuksella olen työskennellyt Oma Suunta valmennuksissa sekä nuorten uravalmennusten parissa, joiden kautta minulla on tietotaitoa opiskelu- ja työllistymispolkujen kartoittamisesta sekä urasuunnittelusta. Nuotti-valmennus on ”lempilapseni” ja sen parissa olen työskennellyt vuoden 2020 alusta lähtien. Työssäni olen saanut luotua laajan moniammatillisen verkoston, jota käytän työssäni.

Valmentajana olen rento, vuorovaikutteinen sekä yksilöä kuunteleva ja kunnioittava. Aktiivinen elämä on minun juttuni ja toiminnallinen tekeminen lähellä sydäntäni.

Paras palaute valmennettaviltani on: ”Sait mut uskomaan, että kaikki ihan oikeasti järjestyy”, ”En ois ikinä uskonu, että saan työpaikan ja täällä mä nyt oon”. Tuu mukaan mun tiimiin, tehdään työtä yhdessä sinun nuottisi mukaan !

Alueet: Pohjois-Savo: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto & Vieremä. Pohjois-Karjala: Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi & Valtimo.

Uutiset