1.10.2020 Uutiset

NUOTTI-valmentajien esittely

Nuorille suunnattu NUOTTI-valmennus tarjoaa tulevaisuuden suuntaa pohtiville 16-29-vuotiaille henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa työn tai opiskelupaikan hakemisessa tai ihan vain arjen pyörittämisessä. Esittelyssä valmentajat eri alueilta!

Pääkaupunkiseutu

Mariia Toivakka

mariia.toivakka@valmennuskeskus.fi
050 478 7604

Toimin NUOTTI-valmentajana pääkaupunkiseudulla. Olen työskennellyt usean vuoden ajan erilaisissa ohjaus- ja valmennustehtävissä eri ikäisten ja eri asiakasryhmien parissa. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja sekä Life Coach.

Ratkaisukeskeisyys, vahvuuksien tunnistaminen, positiivisuus ja eteenpäin katsominen kuuluvat tapaani työskennellä ja kohdata valmennettava. Tuen ja kannustan nuorta kohti hänen omia tavoitteitaan yksilöllisesti ja iloisella mielellä. Kunnioitan ja kuuntelen sekä annan tilaa tehdä valintoja ja päätöksiä itseään kuunnellen.

Jokaisesta kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta oppii uutta ja se on yksi parhaista puolista työssäni.


Alueet:
Espoo, Helsinki, Kauniainen & Vantaa.

Pääkaupunkiseutu ja Länsi-Uusimaa

Raisa Baer

raisa.baer@valmennuskeskus.fi
050 462 3591

Moikka!

Olen Raisa ja Toimin NUOTTI-valmentajana pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Mukana matkassa on usein Loru, pieni kiltti koira. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) ja kirjastotäti (ilman nutturaa).

Autan mielelläni löytämään reittejä eteenpäin nykytilanteestasi. Kanssani voi
pallotella erilaisia vaihtoehtoja, treenata arjentaitoja tai vaikka erilaisten
tunteiden sietämistä. Monelta nuorelta olen saanut palautetta että seurassani on helppo olla ja jutella.

Tarvittaessa voin patistella eteenpäin vauhdikkaastikin mutta nautin myös
rauhallisesta etenemisestä. Lähden mielellään meditoimaan metsään tai KELAan selvittämään byrokratian kiemuroita. Tai oikeastaan minne vain mikä sua vie eteenpäin. Sun ehdoilla, sun tarpeiden mukaan. Uskon vahvasti siihen, että asioilla on taipumus järjestyä.

Alueet: Pääkaupunkiseutu: Espoo, Helsinki, Kauniainen & Vantaa. Uusimaa. Koko Uudenmaan alue

Keski-Uusimaa, Itä-Uusimaa

Sami Enojärvi

sami.enojarvi@valmennuskeskus.fi
050 467 8709

Moikka! Olen Sami ja työskentelen Itä- ja Keski-Uudenmaan alueella nuottivalmentajana. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK).

Olen tehnyt pitkään nuorisotyötä ja omaan kokemusta vähän kaikilta nuorisotyön kentiltä, joiltakin enemmän kuin toisilta.

Työskentelytavoiltani olen ratkaisukeskeinen. Ominta osaamistani ovat myös kulttuuri ja luovat projektit sekä kyky ajatella laatikon ulkopuolelta.

Ihmisenä olen rauhallinen, avoin ja on minua kuvattu hyväntuuliseksikin. Vahvuuksiani ovat kyky kuunnella aidosti ja olla läsnä jokaisessa hetkessä.

Valmentajana haluan olla tukenasi ja vaihdan mielelläni ajatuksia kanssasi. Lähdetään yhdessä miettimään millä tavalla musta olisi parhaiten apua just sulle 🙂

Muuten tykkään katsella sarjoja, pelata ja on mulla prätkäkin. Musiikki on lähellä sydäntä ja luonnonkin koen tärkeäksi elämässäni. Näistäkin meillä saattaisi löytyä jotain yhteistä juteltavaa?

Alueet: Keski-Uusimaa: Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula & Mäntsälä. Itä-Uusimaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila & Sipoo.

Kymenlaakso ja Etelä-Karjala

Hanna-Leena Heikkilä

hanna-leena.heikkila@valmennuskeskus.fi
050 535 0653

Moikka! Olen Hanna-Leena ja toimin Nuotti-valmentajana Kaakkois-Suomen alueella. Olen työskennellyt vuosia erilaisissa ohjaus- ja valmennustehtävissä nuorten parissa muun muassa nuorten työpajatoiminnassa, yläkoulussa ja lastensuojelun sijaishuollossa. Koulutukseltani olen sosionomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja. Yksi luonteenvahvuuksistani on oppimisen ilo ja kehitän itseäni mielelläni lisää. Olen lisäkouluttautunut muun muassa ratkaisukeskeisyyden ja tavoitteen asettelun parissa. Tällä hetkellä opiskelen työn ohessa opinto-ohjaajaksi.

Minua kuvataan usein rauhallisena, positiivisena, iloisena ja helposti lähestyttävänä tyyppinä. Innostun, kun saan tsempata ja auttaa toisia elämässään eteenpäin. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, joogata, liikkua ja retkeillä luonnossa sekä matkustella. Pidetäänkö vaikka lenkkivalmennus luontopolulla? Vai käydäänkö hörppäämässä kahvit jossakin kivassa kahvilassa? Tapaan valmennettaviani heidän omassa ympäristössään, kuten esimerkiksi kirjastoissa ja Ohjaamon tiloissa. Näin korona-aikana voimme tavata turvallisesti myös videopuhelun välityksellä. Mahdollisuuksia on monia ja kiva olisi saada sinut mukaan Nuotti-valmennukseen.

Toimin myös Valmennuskeskus Publicin Nuotti-tiimin tiiminvetäjänä ja Nuotti-valmentajien lähiesihenkilönä.

Alueet: Etelä-Karjala: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale & Taipalsaari. Kymenlaakso: Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä & Pyhtää.

Pirkanmaa ja Kanta-Häme

Elina Helén

elina.helen@valmennuskeskus.fi
050 465 1114

Olen Elina Helén, eli Elli. Toimin Nuotti-valmentajana Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi.

Olen työskennellyt erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevin ihmisten parissa pitkään. Minulle tärkeitä arvoja ovat inhimillisyys, oikeudenmukaisuus ja vapaus.

Valmentajana olen hyvin sinnikäs työskennellessämme elämän tärkeiden asioiden parissa. Pystyn tarkastelemaan asioita monesta eri näkökulmasta. Kohtaan aidosti, ja näen ihmisen kokonaisuutena. Uskon, että kaikkeen on olemassa ratkaisu ja sen löytämiseen vaan tarvitsemme välillä tukea.

Ihmisenä olen iloinen, empaattinen, seikkailunhaluinen ja innostun helposti uudesta. Rakastan kissoja, niitä minulla on kolme. Harrastan luontoretkeilyä, puutarhanhoitoa ja liikuntaa monessa muodossa. Taide, elokuvat, musiikki ja kirjallisuus ovat minulle tärkeitä asioita.

Tapaan sinua mielelläni siellä missä se on mielestäsi luonnollisinta. Kahvila, kirjasto, luontopolku, puisto, toimisto, jokin harrastus? Mikä vain sopii, kunhan se toimii sinulle.

Minun mottoni on: kyllä kaikki järjestyy!

Alueet: Pirkanmaa: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat & Ylöjärvi. Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela & Ypäjä.

Etelä-Pohjanmaa

Mika Tenetz

mika.tenetz@valmennuskeskus.fi
050 461 4843

Hei, olen Mika. Toimin Nuotti-valmentajana Etelä-Pohjanmaalla. Olen työskennellyt nuorisotyössä v. 1999 lähtien.

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi ja opiskelen tällä hetkellä ratkaisukeskeiseksi terapeutiksi. Seikkailukasvatus ja toiminallisuus ovat lähellä sydäntäni.

Uskon ratkaisuihin ongelmien sijaan. Pitkä nuorisotyöura ja kohtaamieni nuorten elämäntarinat ovat pääomaa, jota ehkä juuri sinä voit hyödyntää. Aina on toivoa!

Tykkään liikkua luonnossa, ajella moottoripyörällä ja pohtia elämää ja ihmisyyttä monelta kantilta. Valmentajana olen kannustava ja rohkaiseva, kuunteleva ja vierellä kulkeva.

Alueet: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli & Ähtäri.

Varsinais-Suomi ja Satakunta

Riina Leppänen

riina.leppanen@valmennuskeskus.fi
050 339 4670

Moikka! Olen Riina ja teen Nuotti-valmennusta Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, ammatillinen opettaja ja uraohjaaja. Aiemmin olen työskennellyt mm. opettajana ammattikoulussa, uravalmentajana Valmennuskeskus Publicissa ja erilaisissa hankkeissa yliopistolla.

Valmentajana olen kannustava, kuunteleva ja monipuolinen. Valmennuksessa autan sinua löytämään juuri sinulle sopivimmat ratkaisut ja tavat toimia, jotta pääset eteenpäin arjen tilanteissa, opiskeluissa, työnhaussa tai muissa sinulle tärkeissä ja tarpeellisissa asioissa. Ohjaan sinua hyödyntämään vahvuuksiasi ja voimavarojasi ja ottamaan askeleita kohti omannäköistä ja mielekästä arkea.

Alueet: Varsinais-Suomi: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki & Vehmaa. Satakunta: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä & Ulvila.

Pohjanmaa

Tiina Udelius

tiina.udelius@valmennuskeskus.fi
050 320 2393

Moikka, olen Tiina ja työskentelen Pohjanmaan alueen Nuotti-valmentajana. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Viimeisimmät työkokemukseni ovat kertyneet maahanmuuttajatyöstä ja sosiaaliohjauksesta. Aikaisemmin olen työskennellyt hammashoitajana sekä vanhustyön lähihoitajana.

Työotteeni on kannustava ja rento. Olen aidosti kiinnostunut valmentamaan Nuottilaisia kohti tavoitteellista nuoren itse asettamaa tavoitetta. Kohtaan nuoret kunnioittavasti ja motivoiden. Vahvuutenani ovat ohjaus- sekä vuorovaikutustaidot.

Inhimillinen kohtaaminen on avainasia.

Alueet: Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa & Vöyri.

Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

Susanna Rojola

susanna-karoliina.rojola@valmennuskeskus.fi
050 560 5398

Hei, olen Susanna ja toimin NUOTTI- valmentajana Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Olen koulutukseltani sosionomi (YAMK) ja ammatillinen ope.

Olen työskennellyt muun muassa lehtitoimittajana ja sosiaalialalla ohjaajana ja esimiehenä. Nuorten kanssa olen työskennellyt pääasiassa ohjaajana erityishuollon puolella ja toiminut aiemmin myös erilaisissa nuoriin liittyvissä vapaehtoistehtävissä.

Henkilönä olen rauhallinen ja ”tavallinen”, perusmukava ihminen. Olen tottunut kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja olemaan kuulevana korvana ja rinnalla kulkijana erilaisissa elämäntilanteissa. Toivottavasti nähdään valmennuksen merkeissä vaikkapa luonnossa liikkuen, koiraa ulkoiluttaen, taidetta tehden tai mikä ikinä Sinulle luonteva ympäristö onkaan.

Alueet: Keski-Pohjanmaa: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi & Veteli. Pohjois-Pohjanmaa: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala & Ylivieska.

Kainuu

Minna Väänänen

minna.vaananen@valmennuskeskus.fi
050 347 6440

Moikka! Olen Minna ja toimin Nuotti-valmentajana Kainuun alueella. Koulutukseltani olen sosionomi. Töitä olen tehnyt erilaisten ihmisten ja nuorten parissa. Vapaa-aikana minut löytää luonnosta, harrastan luonnossa liikkumisen lisäksi jääkiekkoa, laskettelua, hiihtoa ja ruoanlaittoa.

Olen iloinen ja huumorintajuinen tyyppi. Nautin kun saan toiset loistamaan ja löytämään omat vahvuutensa. Uskon että kaikella on oma tarkoitus ja jokainen uusi päivä on uusi mahdollisuus!

Alueet: Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo & Suomussalmi.

Keski-Suomi ja Etelä-Savo

Lasse Vainio

lasse.vainio@valmennuskeskus.fi
050 569 2593

Moi! Olen Lasse ja aloin työskennellä Nuotti-valmentajana Valmennuskeskus Publicilla tammikuussa 2021. Olen koulutukseltani sosionomi (amk) ja työskennellyt aiemmin lastensuojelun sijaishuollossa sekä ohjaajana että esimiestehtävissä yhteensä reilut 10 v. Opiskelen tällä hetkellä kasvatustieteitä Jyväskylän yliopistossa ja tulevaisuudessa haaveilen psykoterapeutin ja työnohjaajan opinnoista mainitussa järjestyksessä 🙂

Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, rehti, avoin, määrätietoinen ja viimeiseen asti analyyttinen. Vapaa ajalla tykkään harrastaa CrossFittia, meditoida, lukea kirjoja ja katsoa sarjoja sekä elokuvia. Luonnosta on tullut minulle uudestaan tärkeä elementti lapsuudenajan partioharrastuksen tauon jälkeen. Viihdyn myös saunan lauteilla ja talvisin avannossa.

Pyrin hyvin asiakaslähtöiseen työskentelyyn, jossa asiakkaan omat tavoitteet, toiveet ja tarpeet ovat keskiössä. Uskon asiakkaan olevan oman elämänsä paras asiantuntija. Monet vastaukset ovat valmiina sisällämme, vaikka näitä joutuu usein hieman kaivelemaan. Onnistunut valmennus perustuu lähtökohtaisesti molempien osapuolien sitoutumiseen.

Alueet: Keski-Suomi: Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari & Äänekoski. Etelä-Savo: Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna & Sulkava.

Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala

Hanna Hirvonen

hanna.hirvonen@valmennuskeskus.fi
046 923 5138

Moi, Olen Hanna ja työskentelen Valmennuskeskus Publicilla Nuottivalmentajana. Nuotti-alueeseeni kuuluvat Pohjois-Savo sekä Pohjois-Karjala.

Koulutukseltani olen Yhteisöpedagogi (AMK) sekä kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen opettaja, lisäksi minulla on liikuntapuolen koulutus.

Valmennuskeskuksella olen työskennellyt Oma Suunta valmennuksissa sekä nuorten uravalmennusten parissa, joiden kautta minulla on tietotaitoa opiskelu- ja työllistymispolkujen kartoittamisesta sekä urasuunnittelusta. Nuotti-valmennus on ”lempilapseni” ja sen parissa olen työskennellyt vuoden 2020 alusta lähtien. Työssäni olen saanut luotua laajan moniammatillisen verkoston, jota käytän työssäni.

Valmentajana olen rento, vuorovaikutteinen sekä yksilöä kuunteleva ja kunnioittava. Aktiivinen elämä on minun juttuni ja toiminnallinen tekeminen lähellä sydäntäni.

Paras palaute valmennettaviltani on: ”Sait mut uskomaan, että kaikki ihan oikeasti järjestyy”, ”En ois ikinä uskonu, että saan työpaikan ja täällä mä nyt oon”. Tuu mukaan mun tiimiin, tehdään työtä yhdessä sinun nuottisi mukaan !

Alueet: Pohjois-Savo: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto & Vieremä. Pohjois-Karjala: Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi & Valtimo.

Päijät-Häme

Mona Brohm

mona.brohm@valmennuskeskus.fi
050 342 3368

Moi! Nimeni on Mona ja toimin NUOTTI-valmentajana Päijät-Hämeen alueella.

Olen suorittanut sosiaalialan korkeakoulututkinnon, olen koulutukseltani sosionomi. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt noin 15 vuotta pääasiassa lasten ja nuorten parissa sijaishuoltoyksikössä sekä avopalveluohjaajana jälkihuoltopalvelussa ja ammatillisena tukihenkilönä. Tämän lisäksi olen työskennellyt muutamia vuosia työllistymisen ja kouluttautumisen asiantuntijana valtiolla, suurimman osan ajasta työllistymistä edistävässä monialaisessa yhteispalvelussa (TYP).

Kouluttauduin vuonna 2021 eläinavusteiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Koirani ovat testattu soveltuvaksi koira-avusteiseen kuntoutustyöhön ja opiskelen aihetta edelleen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Niinpä minua voi NUOTTI-valmennuksessa tavata halutessaan myös yhdessä koirani kanssa! Eläinavusteisuus on aina harkittua, tavoitteellista ja suunnitelmallista ja menetelmän käyttö arvioidaan aina yhdessä valmennuksen alussa.

Vapaa-aikani kuluu eläinten kanssa: olen vuosia ollut aktiivinen koiraharrastaja, minkä lisäksi olen aloitellut myös kaniharrastusta! Pidän luonnosta ja kuvataiteesta ja omaan mukavan repullisen myös luontoavusteisia ja luovia menetelmiä!

I also coach in English! Call, message or e-mail me for more information!

Alueet: Asikkala, Hartola, Hollola, Heinola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä.

Miten NUOTTI toimii ja miten mukaan? Lue esite.

Uutiset