22.7.2022 Työpaikat

Henkilökohtainen NUOTTI-valmentaja Hämeeseen

Haemme Hämeen alueelle henkilökohtaista valmentajaa. Valmentajana toimit Kelan NUOTTI-valmennuksessa nuorten ja nuorten aikuisten parissa.

NUOTTI-valmennuksessa tehtävänäsi on vahvistaa nuoren käsitystä omista vahvuuksista ja voimavaroista ja kartuttaa hänen elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyviä taitojaan. Lisäksi valmennuksessa edistetään ja vahvistetaan nuoren verkostoyhteistyötä.

Vaatimuksena tehtävään on:

-Soveltuva tutkinto: Psykologi, Toimintaterapeutti (AMK), Sairaanhoitaja (AMK), Terveydenhoitaja (AMK), Sosiaalityöntekijä, Sosionomi (AMK), Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), Yhteiskuntatieteiden maisteri, Kasvatustieteiden maisteri tai yhteisöpedagogi (AMK).

-Vähintään 8 vuotta kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, joista vähintään on toteutunut tutkintoon valmistumisen jälkeen.

-Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta TE-hallinnon palveluista sekä sinulla on alueellista työmarkkinatuntemusta.

Valmennus tapahtuu laajalti Kanta-Hämeen alueella, joten työ edellyttää mahdollisuutta liikkua omalla autolla. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

 YhteystiedotTiedustelut tehtävästä voi lähettää osoitteeseen: minna.vaananen@eezy.fi.
 Työpaikan osoite13100, HÄMEENLINNA
 PalkkausSopimuksen mukaan
 Työkokemusyli 5 vuotta
 Työ alkaaSopimuksen mukaan
 Työaikamuu osa-aikatyö, Myös yrittäjänä toimiminen on mahdollista
 Työn kestoyli 12 kuukautta
 Haku päättyy14.08.2022
 Jätä hakemusHakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdolliset vallinnat jo ennen hakuajan päättymistä.
 Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0e4d965d
Avoimet työpaikat