5.7.2022 Työpaikat

Henkilökohtainen Nuotti-valmentaja Pohjanmaalle, VAASA

Haemme Pohjanmaalle henkilökohtaista valmentajaa tuntityöhön. Valmentajana toimit Kelan NUOTTI-valmennuksessa nuorten ja nuorten aikuisten parissa.

NUOTTI-valmennuksessa tehtävänäsi on vahvistaa nuoren käsitystä omista vahvuuksista ja voimavaroista ja kartuttaa hänen elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyviä taitojaan. Lisäksi valmennuksessa edistetään ja vahvistetaan nuoren verkostoyhteistyötä.

Vaatimuksena tehtävään on:

-Soveltuva tutkinto: Psykologi, Toimintaterapeutti (AMK), Sairaanhoitaja (AMK), Terveydenhoitaja (AMK), Sosiaalityöntekijä, Sosionomi (AMK), Kuntoutuksen ohjaaja (AMK), Yhteiskuntatieteiden maisteri, Kasvatustieteiden maisteri tai yhteisöpedagogi (AMK).

-Vähintään 8 vuotta kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, joista vähintään 2 vuotta on toteutunut tutkintoon valmistumisen jälkeen.

-Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta TE-hallinnon palveluista sekä sinulla on alueellista työmarkkinatuntemusta.

Valmennus tapahtuu laajalti Pohjanmaan alueella, joten työ edellyttää mahdollisuutta liikkua omalla autolla. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

 YhteystiedotTiedustelut tehtävästä voi lähettää osoitteeseen: minna.vaananen@eezy.fi.
 Työpaikan osoite65100, VAASA
 PalkkausSopimuksen mukaan
 Työkokemusyli 5 vuotta
 Työ alkaaSopimuksen mukaan
 Työaikaosa-aikatyö, Myös yrittäjänä toimiminen on mahdollista
 Työn kestoyli 12 kuukautta
 Haku päättyy14.8.2022
 Jätä hakemusHakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdolliset vallinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten pidäthän kiirettä.
 Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0e4d965d
Avoimet työpaikat