1.7.2022 Työpaikat

Kotoutumiskouluttajan sijaistajia Uudellemaalle, 2 paikkaa,

Vahvistamme nyt joukkojamme ja haemme kotoutumiskoulutuksiimme Espoosssa ja Helsingissä tuntityöntekijää. Tehtäviisi kuuluvat avustaminen ja sijaistaminen kotoutumiskoulutuksissamme.

Pätevyysvaatimukset:

– Suomen kielen opintoja (30 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (30 op)

– Pedagoginen pätevyys

Korkeakoulututkinto ja kokemus suomen kielen opettamisesta lasketaan eduksesi.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

 YhteystiedotTiedusteluihin vastaa elokuun alussa Tatu Paavola, Tatu.paavola@eezy.fi. Mikäli sinulla on kysyttävää ennen elokuuta, voit lähettää viestiä Antti Kasaselle, antti.kasanen@eezy.fi.
 Työpaikan osoite00180, HELSINKI
 PalkkausSopimuksen mukaan
 Työkokemus1-5 vuotta
 Työ alkaaSopimuksen mukaan
 Työaikamuu osa-aikatyö
 Työn kestoyli 12 kuukautta
 Haku päättyy10.08.2022
 Jätä hakemusHakemuksen voit jättää oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut elokuun 2022 alussa.
 Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?82b8a6c7
Avoimet työpaikat