24.5.2022 Työpaikat

Kotoutumiskouluttaja Uudellemaalle

Vahvistamme nyt joukkojamme ja haemme kotoutumiskoulutuksiimme Espoosssa ja Helsingissä kouluttajaa. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen.

Pätevyysvaatimukset:

– Ylempi korkeakoulututkinto

– Suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op)

– Pedagoginen pätevyys

– Vähintään 1 vuosi kokemusta suomen kielen luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

 YhteystiedotTiedusteluihin vastaa elokuun alussa Tatu Paavola, Tatu.paavola@eezy.fi. Mikäli sinulla on kysyttävää ennen elokuuta, voit lähettää viestiä Antti Kasaselle, antti.kasanen@eezy.fi.
 Työpaikan osoite00180, HELSINKI
 PalkkausSopimuksen mukaan
 Työkokemus1-5 vuotta
 Työ alkaaSopimuksen mukaan
 Työaikakokoaikainen
 Työn kestoyli 12 kuukautta
 Haku päättyy10.8.2022
 Jätä hakemusHakemuksen voit jättää oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.
 Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?82b8a6c7
Avoimet työpaikat