22.3.2022 Työpaikat

Kotoutumiskouluttaja, 2 paikkaa, Eezy Valmennuskeskus Oy, VAASA

Kotoutumiskoulutuksiemme lisääntyessä vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt S2-kouluttajaa kotoutumiskoulutuksiimme Vaasaan. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen.

Pätevyysvaatimukset tehtävään ovat:

-Ylempi korkeakoulututkinto

-Suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op)

-Pedagoginen pätevyys

-Vähintään 5 vuotta aikaisempaa kokemusta suomen kielen opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Eezy Työllisyyspalveluissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

   
   
 YhteystiedotTiedusteluihin vastaa Tatu Paavola: tatu.paavola@eezy.fi.
 Työpaikan osoite65100, VAASA
 PalkkausSopimuksen mukaan
 Työkokemusyli 5 vuotta
 Työ alkaaSopimuksen mukaan
 Työaikakokoaikatyö
 Työn kestoyli 12 kuukautta
 Haku päättyy30.5.2022
 Jätä hakemusHakemuksen voit jättää oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.
 Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?eceb839a
Avoimet työpaikat