22.7.2022 Työpaikat

Suomi toisena kielenä -kouluttaja Vaasaan

Vahvistamme joukkojamme kotoutumiskoulutuksissa ja haemme nyt S2-kouluttajaa Vaasaan. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen.

Pätevyysvaatimukset tehtävään ovat:

-Ylempi korkeakoulututkinto

-Suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op)

-Pedagoginen pätevyys

-Vähintään 5 vuotta aikaisempaa kokemusta suomen kielen opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

YhteystiedotTiedusteluihin vastaa puolella Antti Kasanen, antti.kasanen@eezy.fi.
Työpaikan osoite65100, VAASA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.08.2022
Jätä hakemusHakemuksen voit jättää oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut elokuun alussa ja teemme palkkauksen heti soveltuvan henkilön löydyttyä.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?eceb839a
Avoimet työpaikat