5.7.2022 Työpaikat

Suomi toisena kielenä -kouluttaja verkkoon

Kotoutumiskoulutuksiemme lisääntyessä vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt S2-kouluttajia verkossa tapahtuviin kotoutumiskoulutuksiimme. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille tai yksilöille verkossa sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen.

Edellytämme hakijalta

– Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

– Suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op),

– Vähintään 1 vuosi aikaisempaa kokemusta suomen kielen kouluttamisesta aikuisille maahanmuuttajille verkossa

– Pedagogista pätevyyttä.

Arvostamme myös kokemusta kotoutumiskoulutuksista sekä suomen kielen luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

 YhteystiedotTiedusteluihin vastaa Antti Kasanen, antti.kasanen@eezy.fi
 Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
 PalkkausSopimuksen mukaan
 Työkokemus1-5 vuotta
 Työ alkaaSopimuksen mukaan
 Työaikakokoaikatyö
 Työn kestoyli 12 kuukautta
 Haku päättyy10.08.2022
 Jätä hakemusHakemuksesi voit lähettää oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut elokuussa.
 Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?47cd4b61
 Ilmoitus jätetty05.07.2022
Avoimet työpaikat