4.8.2022 Työpaikat

Uravalmentaja Varsinais-Suomeen

Haemme Varsinais-Suomeen uravalmentajaa ryhmä- ja yksilövalmennuksiimme (ura-, työnhaku- ja työhönvalmennuspalveluihin).

Vaatimuksena tehtävään on:

– Korkeakoulututkinto

– Pedagoginen pätevyys

– Kokemusta työttömien työnhakijoiden valmennus- tai ohjaustehtävistä vähintään 2 vuotta

Eduksi luetaan myös muu opetus- ja ohjausalan työkokemus sekä alueellinen työmarkkinatuntemus

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

   
   
 YhteystiedotLisätietoja antaa Tiia Kantanen, tiia.kantanen@eezy.fi, p. 0406315255 ja Petteri Sääskilahti, petteri.saaskilahti@eezy.fi.
 Työpaikan osoite20100, TURKU
 PalkkausSopimuksen mukaan
 Työkokemus1-5 vuotta
 Työ alkaaSopimuksen mukaan
 Työaikakokoaikatyö
 Työn kestoyli 12 kuukautta
 Haku päättyy17.08.2022
 Jätä hakemusHakemuksen voit lähettää oheisen verkkolomakkeen kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.
 Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?3f50584a
Avoimet työpaikat