24.5.2022 Työpaikat

Valmentaja ammatilliseen kuntoutukseen Uudellemaalle

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkojemme vahvistukseksi ammatillisen kuntoutuksen valmentajaa uudellemaalle. Vaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta työeläkekuntoutuksesta ja/tai kokemusta työttömien työnhakijoiden valmennus- tai ohjaustehtävistä vähintään 3 vuotta. Kokemus eri kohderyhmistä sekä terveydenhuoltoalan osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme myös alueellista työmarkkinatuntemusta.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät kirjalliset taidot raportointia varten, vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat valmentajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavuuden sekä valmiit erinomaiset materiaalit. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea.

 YhteystiedotTiedusteluihin työtehtävästä vastaa Pia Palotie, pia.palotie@eezy.fi tai Minna Väänänen, minna.vaananen@eezy.fi.
 Työpaikan osoite00180, HELSINKI
 PalkkausSopimuksen mukaan
 Työkokemus1-5 vuotta
 Työ alkaasopimuksen mukaan
 Työaikakokoaikatyö, Myös yrittäjänä ja osa-aikaisena toimiminen on mahdollista
 Työn kestoyli 12 kuukautta
 Haku päättyy3.7.2022
 Jätä hakemusHakemuksen voit lähettää oheisen verkkolomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.
 Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?61784544
Avoimet työpaikat