Perhevapaalta työelämään

Pohditko seuraavaa askeltasi perhevapaan jälkeen?
Tervetuloa valmennukseen, jossa käsitellään mm. työ- ja koulutusvaihtoehtoja, perheen ja työn yhteensovittamista ja oman osaamisen kartoitusta ja suunnittelua. Valmennus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Mitä saat?

Perhevapaalta työelämään -valmennuksessa saat tukea tulevan työurasi tarpeisiin. Käymme läpi urasuunnittelu- ja työnhakuprosessia napakalla ja juuri sinun tilanteesi, toiveiden ja tavoitteiden tukevalla tavalla. Käytössäsi on kokeneen valmentajan henkilökohtainen tuki ja ohjaus.
Valmennus on joustava ja räätälöitävissä sinun tarpeisiisi, oli haaveissasi sitten paluu vanhaan työhön, opiskelu, työnhaku tai yrittäjyys. Valmennukset sisältävät sekä yksilöohjausta (16 tuntia) että ryhmätapaamisia (10 tuntia), joissa käsitellään muun muassa työ- ja koulutusvaihtoehtoja, perheen ja työn yhteensovittamista, eri tukimuotoja, arjessa jaksamista sekä oman osaamisen kartoitusta yhdessä ammattivalmentajan kanssa.

Kenelle

Valmennus on suunnattu perhevapaalla oleville työikäisille vanhemmille, jotka kaipaavat henkilökohtaista tukea ja valmennusta siirtyäkseen lähemmäksi työmarkkinoita.

Ilmoittautuminen

Valmennukseen ilmoittaudutaan Perhevapaalta työelämään -hankkeen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta: www.perhevapaaltatyoelamaan.fi/ilmoittaudu

Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, olemme sinuun yhteydessä palvelun aloitusta varten.

Milloin?

Voit aloittaa palvelun joustavasti sopivana ajankohtana

Esite

Valitse tiedosto
Valitse tiedosto

Kuopio

Kuopio in english

Yhteyshenkilöt

Jarno Vepsäläinen

Liiketoimintajohtaja

040 195 5753
jarno.vepsalainen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Martti Turunen

Palvelupäällikkö

Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo

050 462 0391
martti.turunen@eezy.fi
Ota yhteyttä