Kelan 55 Plus -valmennus

Pilotti yli 55-vuotiaiden työllistämisen edistämiseen

Onko yrityksessänne töitä, joita kukaan ei ehdi tehdä? Tarjoa työtä Kelan 55 Plus -valmennuksen kautta! Yrityksenne saa uutta työvoimaa ja parhaimmillaan syntyy uusi työnkuva.

Eezy Työllisyyspalveluiden asiantuntemuksella pystymme tarjoamaan hyvät edellytykset rekrytoinnille ja työssä onnistumiselle. Yrityksenne saa valmennuksen aikana valmentajalta:

  • tukea ja työkaluja työn organisointiin
  • konkreettista tukea työllistämiseen, esim. palkkatuen hakemiseen
  • tukea työyhteisölle

Kumppanuus Kelan 55 Plus -valmennuksessa on yrityksellenne myös mahdollisuus edistää työllisyyttä ja työyhteisön monimuotoisuutta sekä osoittaa yhteiskuntavastuuta.

Mikä on Kelan 55 Plus -valmennus?

Kelan 55 Plus -valmennus on tarkoitettu 55–64-vuotiaille pitkäaikaistyöttömille, jotka tarvitsevat kuntoutuksellista tukea työhön pääsyyn ja työelämään palaamiseen.

Valmennuksessa yritys tarjoaa valmennettavalle työtä noin 5 kuukauden ajaksi vähintään osa-aikaisesti. Valmennettava työskentelee yrityksessä oman valmentajan tuella. Työskentely voi olla palkallista tai palkatonta. Valmennuksen tavoitteena on työsuhteen jatkuminen valmennuksen jälkeen.

Valmennettavat ohjautuvat Kelan 55 Plus -valmennukseen toimintakyvyn arvioinnin perusteella Oulun seudun PALO-hankkeen ja Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilun ammattihenkilöiden kautta.

Kiinnostuitko? Lisätietoa:

Oulun seudun PALO-hanke työllisyyskoordinaattori/projektipäällikkö Sanna Syrén, puh. 050 346 5797, sanna.syren@businessoulu.com

Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilu työllisyyskoordinaattori Pauliina Polvinen, puh. 050 3769612, pauliina.polvinen@janakkala.fi

Kelan 55 Plus-valmennus työnantajalle, Lue esite tästä

Katso lisätiedot pilotista: Kela.fi

Yhteishenkilö

Pia Palotie

Palvelujohtaja

Työkykypalvelut

050 467 8782
pia.palotie@eezy.fi
Ota yhteyttä