Haaveiletko yrittäjyydestä?

Kohti yrittäjyyttä -koulutus (Uusimaa)

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä? Onko sinulla liikeidea, mutta et tiedä miten aloittaisit yrittäjyyden? Silloin kohti yrittäjyyttä -koulutus on sinua varten!

Yrittäjyyskoulutus on yrittäjyyden perustaitojen koulutus yrittäjyydestä kiinnostuneille ja uravaihtoehtojaan pohtiville työnhakijoille. Koulutuksen aikana tutustutaan yrittäjyyden starttaamiseen ja sen eri osa-alueisiin.

Tuemme asiakaslähtöisesti omien kykyjen ja voimavarojen hyödyntämistä sekä oman yrittäjyyspolun löytämistä!

Mitä saat?

Yrittäjyyskoulutus koostuu kartoituksesta ja varsinaisesta koulutuksesta. Kartoitus (5 päivää) on johdanto yrittäjyyteen, jossa osallistuja kartoittaa valmiuksiaan ja motivaatiotaan, sekä arvioi oman liikeideansa kannattavuuden mahdollisuuksia.

Lisäksi tuloksena on perustietämys yrittäjyyden mahdollisuuksista ja vaatimuksista sekä kannattavan liiketoiminnan perusteista.

Koulutus (22 päivää) syventää kartoituksen teemoja ja sen tuloksena osallistujilla on valmiina omat liiketoimintasuunnitelmansa. Jatkot (3 päivää) syventää ja kertaa koko koulutuksen sisältöjä.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yrittäjyyteen suuntaaville työnhakijoille, jotka tarvitsevat tukea yritystoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen. Tavoitteena on antaa välineitä ja keinoja tehdä ratkaisu yritystoiminnan aloittamisen suhteen.

Asiakastyytyväisyys 1-5

Kohti yrittäjyyttä-koulutus

Kiinnostuitko?

Koulutusryhmiä järjestetään 8 vuodessa. Kaikki koulutukset järjestetään verkkokoulutuksena. Koulutuksiin haetaan Uudenmaan TE-toimiston kautta. Hae mukaan TE-toimiston koulutuskalenterista.

Vuonna 2024 järjestämme koulutuksia oheisen aikataulun mukaisesti:

RyhmäAikataulu (kevät)
Kohti yrittäjyyttä- verkkokoulutus 22.1. – 15.3.2024
Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus (iltatoteutus)5.2. – 5.4.2024
Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus 22.4. – 19.6.2024
Towards Entrepreneurship- online training8.4. – 29.5.2024

Kevään loput koulutukset ovat nyt haettavissa. Katso haussa olevat koulutukset alla olevasta linkistä:

Oletko Pirkanmaalta? Katso myös Yrittäjyysbuusti!

Yhteyshenkilö

Jarno Vepsäläinen

Liiketoimintajohtaja

040 195 5753
jarno.vepsalainen@eezy.fi
Ota yhteyttä