Yritys

Tarinamme

Eezy Työllisyyspalvelut on valtakunnallinen koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluita tarjoava yhtiö, joka kuuluu Eezy Oyj -konserniin. Valmennuksiimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä. Meillä toiminnasta vastaa yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa.

Historiamme ulottuu vuoteen 1975, jolloin perheyhtiö Valmennuskeskus perustettiin. Yli 150.000 nuorta on käynyt valmennuskurssimme yliopistoon. Vuonna 2011 laajensimme työllistymispalveluihin ja perustimme Valmennuskeskus Publicin. Vuonna 2021 meistä tuli osa Eezyä ja nimemme muuttui Eezy Valmennuskeskus Oy:ksi. Samalla Valmennuskeskus Publicista tuli Eezy Työllisyyspalvelut.

Olemme vahvasti mukana pidentämässä työuria. Kaikki palvelumme  perustuvat kokemukseemme työllisyyden hoidosta sekä oikeiden ihmisten löytämisestä oikeille paikoille. Päätoimipisteemme on Helsingin Ruoholahdessa, mutta tuotamme palveluitamme koko Suomessa. Monialainen osaaminen ja erinomainen paikallistuntemus ovat vahvuuksiamme.

Haluamme olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja. Arvomme ovat rohkeus, positiivisuus ja ammattimaisuus.

Video kesältä 2021 kun Valmennuskeskus Public täytti 10-vuotta: