Uravalmennus (Satakunta)

Uravalmennus antaa sinulle tukea ja sparrausta oman urapolun löytämiseen ja sillä etenemiseen. Uravalmennus on käytännönläheistä ryhmävalmennusta.

Mitä saat?

Uravalmennus sopii sinulle, joka pohdit uutta suuntaa omalle uralle. Valmennuksen aikana pohditaan eri koulutus- ja työllistymisvaihtoehtoja sekä vahvistetaan rinnalla työnhakutaitoja ja työmarkkinatietoutta. Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus saada laaja näkemys erilaisista osaamisen täydentämisen vaihtoehdoista.

Otamme yhteyttä ennen valmennuksen aloitusta ja opastamme verkkopalveluiden käyttöön. Valmennuksen alussa pidämme ryhmälle yhteisen alkuinfon ja kerromme yksityiskohtaisesti mitä valmennusviikon aikana tullaan tekemään ja miten tavoitteet saavutetaan. Valmennuksen alussa henkilökohtainen alkukartoitus ja valmentajan tuki oman osaamisen tunnistamiseen. Tutustumme viikon aikana myös TE-palveluiden eri palveluihin sekä tukimahdollisuuksiin. Valmennuksen tavoitteena on oman urasuunnitelman selkeyttäminen, löytää osaamisen täydentämisen tarpeet sekä koulutusmahdollisuudet ja lisäksi vahvistaa työnhakutaitoja.

Kenelle

Uravalmennus on suunnattu Satakunnan TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille.

Ilmoittautuminen

Satakunnan TE-toimiston ryhmät: Oman asiantuntijan kautta tai tapahtumakalenterista:

https://toimistot.te-palvelut.fi/satakunta/tapahtumat

Porin seudun kuntakokeilun ryhmät: Voit ilmoittautua valmennukseen asiantuntijasi kautta tai soittamalla Porin seudun kuntakokeilun opastukseen puh. 044 701 8001

Milloin?

Uravalmennus Ulvila 16.10.-10.11.2023 Lue esite tästä

Digitaidot Uravalmennus 50+ Pori 30.10.-23.11.2023 Lue esite tästä

Katso muiden ryhmien aikataulut täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/satakunta/tapahtumat

Yhteyshenkilö

Tiia Kantanen

Palvelujohtaja

Valmennus- ja koulutuspalvelut

040 631 5255
tiia.kantanen@eezy.fi
Ota yhteyttä