Code Now! Python AI-ohjelmointikulutus
8.9.2022 Uutiset

Code Now! Python ja Tekoälyn perusteet

Toteutamme yhteistyössä Viope Educationin kanssa Code Now Python ja Tekoälyn perusteet -koulutuksen Oulussa. Koulutus alkaa lokakuussa, 17.10.2022, ja päättyy helmikuussa 7.2.2023. Voit hakea koulutukseen tästä linkistä! Haku sulkeutuu 16.9.2022.

Koulutuksen tavoitteena on herättää kiinnostus ja rakentaa kansalaistaitojen näkökulmasta tärkeää ymmärrystä tekoälystä, koneoppimisesta ja näiden menetelmien soveltamisesta. Python-ohjelmointikieli on puolestaan erinomainen kieli ohjelmistokehittäjän uralle suuntaavalle. Tämä koulutus antaakin erinomaiset eväät ymmärtää tekoälyä ja koneoppimista myös ohjelmistokehittäjän roolista käsin, tuomalla asiat konkreettisesti yksinkertaisten esimerkkien kautta käytännön sovelluksiksi. Koulutuksen ansiosta osallistuja saa hyvät taidot Python-ohjelmointikielestä ja yleisesti olio-ohjelmoinnin paradigmasta höystettynä tekoälyn ja koneoppimisen perusteilla.

Python on yksi maailman suosituimmista ohjelmointikielistä, jonka avulla on rakennettu ohjelmistoja aina Netflixin suosittelualgoritmeista itse ajavia autoja ohjaaviin ohjelmistoihin. Python ei ole vain koodareille ja datatieteilijöille ja sen oppiminen voi avata uusia mahdollisuuksia vähemmän dataa vaativille ammateille, kuten toimittajille, pienyritysten omistajille tai sosiaalisen median markkinoijille. Python voi myös yksinkertaistaa tiettyjä tehtäviä elämässä. Tässä on vain muutamia asioita, jotka voit automatisoida Pythonilla:

  • Seuraa osakemarkkinoiden tai kryptovaluuttojen hintoja
  • Päivitä ostoslistasi
  • Anna kotitöitä satunnaisesti perheenjäsenille
  • Täytä verkkolomakkeet automaattisesti

Koulutuksessa emme edellytetä ennakko-osaamista tekoälystä ja Pythonista tai mistään muustakaan erityisestä ohjelmointikielestä. Tämä koulutus lähtee alkeista ja tekoälyssä keskitymme aluksi ymmärtämään ilmiötä ja erityisesti tekoälyn etiikkaa.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus verkossa 14.9 klo 14. Liity tilaisuuteen tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/j/4569363803.

Lisätietoa koulutusohjelmasta antaa Minna Kivihalme (minna.kivihalme@viope.com). Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus koulutusnumerolla 708762 osoitteessa koulutukset.te-palvelut.fi/ 16.9.2022 mennessä.

Uutiset