Töihin meille

Avoimet työpaikat

Sijainti:
Työpaikka ja yritys Sijainti Haku päättyy
Avoin hakemus

Eezy työllisyyspalvelut

Helsinki
Yhteiskunta- ja työelämätaitojen kouluttaja

Eezy työllisyyspalvelut

Helsinki / Espoo 04.12.2022
Uravalmentaja Etelä-Pohjanmaalle

Eezy työllisyyspalvelut

Etelä-Pohjanmaa 04.12.2022
Nuotti -valmentaja Etelä-Pohjanmaalle

Eezy työllisyyspalvelut

Etelä-Pohjanmaa 04.12.2022
Kuraattori pääkaupunkiseudulle

Eezy työllisyyspalvelut

Helsinki 04.12.2022
Kotoutumiskouluttajia Espooseen ja Helsinkiin (toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen)

Eezy työllisyyspalvelut

Helsinki/Espoo 11.12.2022
Kotoutumiskouluttajia Espooseen ja Helsinkiin

Eezy työllisyyspalvelut

Helsinki 11.12.2022
Suomen kielen / S2 -kouluttajan sijainen

Eezy työllisyyspalvelut

Espoo/Helsinki 31.12.2022

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantanaja.

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Mitä tarjoamme?

1) Hyvä työyhteisö

Meillä vallitsee ystävällinen ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina tarvittaessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin.

2) Osaamisen kehittäminen

Haluamme tukea työntekijöidemme ammattitaidon ja itsensä kehittämistä. Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus opiskella työn ohessa tai vaikka meillä oppisopimuksella. Tarjoamme myös työntekijöillemme ja heidän perheenjäsenilleen ilmaiseksi Eezy Valmennuskeskuksen kotikurssit.

3) Liikunta- & kulttuurietu

Haluamme tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden nauttia vapaa-ajasta ja kehittää itseään liikunnan ja kulttuurin parissa. Tämän vuoksi meillä on käytössä ePassi, jonka avulla pääset hyödyntämään erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

4) Kattava työterveyshuolto

Eezy Työllisyyspalveluiden työntekijöiden terveydestä huolehtii Mehiläinen. Työterveyshuollosta saat apua niin yleisiin terveysongelmiin kuin sairauslomiinkin. Lisäksi muun muassa koronatestit kuuluvat työterveyshuoltoomme.

5) Lounasetu

Tarjoamme työntekijöillemme lounasedun. Pääset siis nauttimaan maittavista lounaista työpäivän lomassa lounasedun avulla. 

6) Monipuolinen asiantuntijaverkosto

Työllistämme yli 100 kouluttajaa, valmentajaa ja rekrytointiasiantuntijaa ympäri Suomea. Toimintamme kattaa monipuoliset valmennuspalvelut työnhakuvalmennuksista työeläkekuntoutukseen ja yrityskoulutukseen.

7) Laadukkaat materiaalit

Henkilöstöllämme on käytössä monipuolisesti erilaisia työvälineitä ja työskentelyfoorumeita. Lisäksi asiantuntijoidemme valmistama materiaalipankki on laaja ja kattava ja koko henkilöstön käytössä.