Töihin meille

Avoimet työpaikat

Sijainti:
Työpaikka ja yritys Sijainti Haku päättyy
Avoin hakemus

Eezy Työllisyyspalvelut

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus perustettiin. Vuodesta 2021 asti olemme olleet osa Eezy-konsernia. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantajana.

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.

Mitä tarjoamme?

Hyvä työyhteisö. töihin meille!
Hyvä työyhteisö
Meillä vallitsee ystävällinen ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina tarvittaessa, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin.
Osaamisen kehittäminen. töihin meille!
Osaamisen kehittäminen
Haluamme tukea työntekijöidemme ammattitaidon ja itsensä kehittämistä. Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus opiskella työn ohessa tai vaikka meillä oppisopimuksella. Tarjoamme myös työntekijöillemme ja heidän perheenjäsenilleen puoleen hintaan kaikki Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssit.
Liikunta- ja virike-etu
töihin meille!
Liikunta- ja virike-etu
Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla virike-edun. Kyseessä on liikunta- ja kulttuurietu, joka avaa ovet tuhansiin harrastusmahdollisuuksiin ympäri Suomen. Pääset tekemään juuri sitä, mistä nautit eniten!
Kattava työterveyshuolto. töihin meille!
Kattava työterveyshuolto
Eezy Työllisyyspalveluiden työntekijöiden terveydestä huolehtii Mehiläinen. Työterveyshuollosta saat apua niin yleisiin terveysongelmiin kuin sairauslomiinkin. Lisäksi muun muassa koronatestit kuuluvat työterveyshuoltoomme.
Monipuolinen asiantuntijaverkosto
Monipuolinen asiantuntijaverkosto
Työllistämme yli 200 kouluttajaa, valmentajaa ja rekrytointiasiantuntijaa ympäri Suomea. Toimintamme kattaa monipuoliset valmennuspalvelut työnhakuvalmennuksista työeläkekuntoutukseen ja yrityskoulutukseen.
Lounasetu.
Lounasetu
Tarjoamme työntekijöillemme lounasedun. Pääset siis nauttimaan maittavista lounaista työpäivän lomassa lounasedun avulla. 
Laadukkaat materiaalit
!
Laadukkaat materiaalit
Henkilöstöllämme on käytössä monipuolisesti erilaisia työvälineitä ja työskentelyfoorumeita. Lisäksi asiantuntijoidemme valmistama materiaalipankki on laaja ja kattava ja koko henkilöstön käytössä.