Valmennamme sinua kohti unelmiesi työuraa!

Uravalmentajien esittelyt

Tervetuloa tutustumaan valmentajiimme! Olemme joukko kokeneita uravalmentajia, joiden intohimona on auttaa asiakkaitamme löytämään oma polkunsa työelämässä. Jokainen meistä on koulutettu ja erikoistunut uravalmentaja, ja yhdessä meillä on laaja-alainen kokemus eri aloilta ja työtehtävistä. Olemme täällä sinua varten, olitpa sitten etsimässä uutta suuntaa urallasi tai tarvitset apua oman potentiaalisi tunnistamisessa ja kehittämisessä. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja luomaan merkityksellisen ja tyydyttävän urapolun. Valitse itsellesi sopiva uravalmentaja henkilökohtaisen tuen saamiseksi!

Anna-Riina Aromaa, valmentaja

Hei! Olen Anna-Riina ja autan sinua juuri sinulle sopivan urapolun löytymisessä. Olen ollut valmentajana Eezy Työllisyyspalveluilla kahden vuoden ajan ja sitä ennen olen kerryttänyt kokemusta ohjaustyössä jo yli kymmenen vuotta.

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja lisäksi olen kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Ratkaisukeskeinen ote näkyy valmennuksessani niin, että autan sinua keskittymään vahvuuksiisi ja onnistumisten mahdollisuuksiisi. Minulle on tärkeää kuulla sinun toiveesi ja näkemyksesi, ja ne ovatkin kantava voima työskentelyssä. Uskallan kohdata myös esiin nousevat haasteet ja pelot kuunnellen ja läsnä ollen, sekä etsiä kanssasi keinoja niiden voittamiseksi.

Ota yhteyttä ja lähdetään suunnittelemaan sinulle pitkälläkin tähtäimellä mielekästä työpolkua.

Uravalmentaja Anna-Riina Aromaa

Lea Pulkka-Stone, valmentaja

Tervetuloa valmennukseeni! Riippumatta ammatillisesta tilanteestasi, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ammatillisen kuntoutuksen uravalmennuksessa keskitymme vahvuuksiesi hyödyntämiseen ja kiinnostuksen kohteidesi huomioimiseen.

Kokeneena ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijana, autan sinua löytämään mieluisan ratkaisun ammatilliseen tilanteeseesi. Valmennuksessani käytän keskustelevaa ja eteenpäin vievää lähestymistapaa, jotta saavutamme yhdessä hyviä ratkaisuja ja valmennustuloksia. Minua innostavat ammatillisen kuntoutuksen asiakkaiden kanssa työstetyt uudet ja luovat ammatilliset mahdollisuudet. Yhteistyö kanssasi sekä työeläkevakuutusyhtiöiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on minulle tärkeää. Tavoitteemme on löytää valmennuksessa ratkaisuja, jotka kantavat pitkällä tähtäimellä. Ideoimme, kartoitamme, neuvottelemme, viestimme ja tsemppaamme yhdessä! Työkokemusta minulla on yli 10 vuoden ajalta ammatillisesta kuntoutuksesta, henkilöstöalalta, tutkimuksesta, myynnistä ja markkinoinnista.

Uravalmentaja

Terhi Lappalainen, valmentaja

Hei! Olen Terhi ja odotan innolla yhteistyötä kanssasi! Minulla on yli 10 vuotta laaja-alaista työkokemusta TE-palveluista, ammatillisesta oppilaitoksesta, yhdistyksistä, hankkeista, säätiöistä ja hyvinvointialueelta.

Työkykyasiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja vetäneet minua ammatillisesti puoleensa. Olen koulutukseltani mm. sosionomi AMK ja työkykykoordinaattori. Harrastan itseni kehittämistä, joten tietoa ja osaamista löytyy runsaasti työkykyyn sekä ammatilliseen kuntoutukseen liittyen.

Valmennuksessani saat rinnallakulkijan ammatillisten vaihtoehtojen pohtimiseen, suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Minulle on tärkeää tuntea valmennettavani aidosti, kohdata empaattisesti sekä kuunnellen. Tunnen erinomaisesti toimialojen vaatimuksia ja koulutusjärjestelmää, joka mahdollistaa vahvuuksiasi ja mielenkiinnon kohteitasi vastaavan urapolun löytymisen.

Ota yhteyttä, niin tehdään uratarinastasi juuri sinun näköisesi!

Uravalmentaja Terhi Lappalainen

Anu Mahlberg, valmentaja

Olen valmentaja ja autan sinua urasuunnittelussa. Olen erikoistunut ammatilliseen kuntoutukseen ja teen myös monipuolisesti uravalmennusta Eezy Työllisyyspalveluilla.

Haluan auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan uran ja siksi kuuntelen tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi. Tärkeimmäksi työssäni koen hyvän ihmistuntemuksen, kannustavan otteen ja monipuolisen tuen urasuunnittelussa. Minulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pyrin ymmärtämään sinun kokonaiskuvan tilanteestasi. Olen aidosti läsnä ja annan sinulle tilaa tehdä itse päätöksiä. Yhdessä kuljemme kohti parempaa työelämää.

Onnistumisesi ovat minulle suuri ilo ja rikkaus tässä työssä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä löytää sinulle sopivan ratkaisun!

Uravalmentaja

Taru Suominen, valmentaja

Hei, olen Taru ja toimin uravalmentajana Keski-Suomen alueella. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (amk). Pitkä työkokemus mm. täsmätyökykyisten asiakkaiden ohjaus- ja valmennustyöstä on antanut minulle laajan kokemuksen ja ymmärryksen työelämän haasteista sekä mahdollisuuksista.

Valmennukseni vahvuus on ratkaisukeskeisessä ajattelussa sekä motivoivassa vuorovaikutuksessa. Tavoitteenani valmennuksessa on avoin, luottamuksellinen ilmapiiri, jossa voimme yhdessä tutkia sinun vahvuuksiasi, intohimojasi ja uratoiveitasi. Yhdessä luomme selkeitä toimintasuunnitelmia uran eteenpäin viemiseksi ja seuraamme suunnitelmien edistymistä. Uskon vahvasti dialogiseen vuoropuheluun, jossa kuuntelen sinua herkällä korvalla ja rohkaisen löytämään ja tunnistamaan omat ratkaisusi.

Olipa tavoitteesi uran vaihtaminen, ammatillinen koulutus tai työelämän tasapainon löytyminen terveydellisten haasteiden kanssa, autan sinua löytämään selkeän suunnan, jota kohti edetä. Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi!

Jonna Tyynelä, valmentaja

Hei, tervetuloa valmennukseeni. Olen Jonna ja autan sinua löytämään sinulle sopivat ratkaisut jatkaa työelämässä. Valmennuksessa kartoitamme ja hyödynnämme vahvuuksiasi sekä kiinnostuksen kohteitasi ja mietimme keinoja saavuttaa tavoitteesi.

Työskentelyotteeni on ratkaisukeskeinen, kannustava ja kuunteleva. Uusien mahdollisuuksien tarkastelu yhdessä avaa uusia näkökulmia oman urapolun rakentamiseen. Minulle valmentajana on tärkeää kuulla toiveitasi ja ajatuksiasi ammatillisen kuntoutuksen eri vaiheissa. Olen koulutukseltani fysioterapeutti (AMK) ja sosionomi (AMK) ja hyödynnän laajaa osaamistani valmennustyössäni. Ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on löytää pitkän tähtäimen ratkaisuja, joita pohdimme ja ideoimme yhdessä. Kannustan sinua tarttumaan uusiin haasteisiin rohkeasti. Iloitaan onnistumisista yhdessä!

Annika Oldenburg, valmentaja

Hei! Oletko etsimässä uusia mahdollisuuksia työelämässä? Terveydentilan muutokset voivat aiheuttaa haasteita, mutta onneksi on olemassa palveluita, jotka auttavat hankalissakin tilanteissa. Valmentajana tuen sinua löytämään juuri sinulle parhaiten toimivat ratkaisut.

Työkyvyn tukeminen ja arviointi on minulle tuttua ja tunnen palvelujärjestelmän ja sen kiemurat hyvin. Taustaltani olen sosionomi ja ratkaisukeskeinen terapeutti, ja olen työskennellyt työllisyyspalveluissa niin asiakastyössä kuin kehittämisen parissa reilut kymmenen vuotta. Ratkaisukeskeinen ja terapeuttinen työote tarkoittaa sitä, että pyrin viemään ajatuksesi tulevaisuuden mahdollisuuksiin, sinua kuunnellen ja sinun toiveistasi lähtien.

Vahvuuksiani ovat rauhallinen, lämmin läsnäolo sekä positiivinen ja toiveikas asenne. Yhdessä löydämme keinoja viedä toiveitasi käytäntöön. Tervetuloa valmennukseeni!

Uravalmentaja Annika Oldenburg

Satu Oljakka, valmentaja

Hei! Olen Satu, runsaan elämänkokemuksen kerryttänyt ja kokenut valmentaja. Luonteeltani olen optimistinen, ulospäinsuuntautunut, idearikas ja joustava. Työssäni asiakkaat ovat kokeneet minut helposti lähestyttäväksi sekä aidoksi ihmiseksi.

Valmennuksessani saat kannustusta haastavassa tilanteessa ja mietimme yhdessä kauaskantoisia sinua motivoivia ratkaisuja. Pyrimme yhdessä löytämään parhaan ratkaisun tilanteeseesi.

Olen työskennellyt Eezy Työllisyyspalveluilla ammatillisessa kuntoutuksessa noin kuusi vuotta. Lisäksi minulla on aiempaa työkokemusta mm. ammatillisesta kuntoutuksesta ja työllisyyspalveluista sekä runsaasti työkokemusta ravintola-, huoltamo- ja kaupan alalta sekä yrittäjänä toimimisesta. Koulutukseltani olen mm. sosionomi (amk) ja työkykykoordinaattori.

Jasmin Kruus, valmentaja

Hei! Olen Jasmin, ja autan sinua löytämään sinulle sopivan urapolun. Olen aikaisemmin työskennellyt fysioterapeuttina ja kuntoutusasiantuntijana, ja monipuolinen työkokemukseni auttaa minua ymmärtämään eri alojen vaatimuksia ja arvioimaan työkykyäsi.

Keskityn valmennuksessa siihen, että sinä tulet aidosti kuulluksi ja yksilölliset tarpeesi otetaan huomioon. Haluan yhdessä kanssasi keskustella siitä, mikä on sinulle tärkeää ja mikä voisi olla sopiva polku sinulle. Valmennusta tehdään aina yhteistyössä ja minun tehtäväni on ohjata ja tukea sinua, jotta voit saavuttaa tavoitteesi. Olen innostunut auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen urapolun ja odotan innolla yhteistyötä kanssasi!

Uravalmentaja

Minna Väänänen, valmentaja

Hei! Olen Minna ja työskennellyt valmentajana Eezy Työllisyyspalveluilla lähes neljä vuotta. Olen aina nauttinut työskentelystä ihmisten kanssa sekä auttamisesta, ohjaamisesta ja valmentamisesta. Olen valmentajana innostunut auttamaan ihmisiä löytämään voimavaransa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Valmennusotteeltani olen kannustava ja sitkeä ja minulla on positiivinen ote, jotta voimme yhdessä saavuttaa parhaat tulokset. Valmennuksessa etsitään yhdessä pitkäkestoisia, juuri sinun näköisiäsi, ratkaisuja. Uskon, että jokainen haaste on vain uusi mahdollisuus ylittää se, ja pyrinkin rohkaisemaan asiakkaitani tarttumaan haasteisiin. Vahvuuteni on olla aidosti läsnä, kuunnella ja kohdata sinut kokonaisvaltaisesti. Luonteeltani olen positiivinen, iloinen, empaattinen ja innostun uusista asioista, erityisesti liikunnasta.

Valmentajana haluan olla tukenasi elämän muutostilanteissa, auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi ja löytämään kestäviä, sinua miellyttäviä ratkaisuja. Parasta työssäni on, kun löydämme yhdessä ratkaisuja ja onnistumme!

Uravalmentaja

Lue lisää ammatillisesta kuntoutuksesta tästä!