Valmennamme sinua kohti unelmiesi työuraa!

Uravalmentajien esittelyt

Tervetuloa tutustumaan valmentajiimme! Olemme joukko kokeneita uravalmentajia, joiden intohimona on auttaa asiakkaitamme löytämään oma polkunsa työelämässä. Jokainen meistä on koulutettu ja erikoistunut uravalmentaja, ja yhdessä meillä on laaja-alainen kokemus eri aloilta ja työtehtävistä. Olemme täällä sinua varten, olitpa sitten etsimässä uutta suuntaa urallasi tai tarvitset apua oman potentiaalisi tunnistamisessa ja kehittämisessä. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja luomaan merkityksellisen ja tyydyttävän urapolun. Valitse itsellesi sopiva uravalmentaja henkilökohtaisen tuen saamiseksi!

Lea Pulkka-Stone, valmentaja

Tervetuloa valmennukseeni! Riippumatta ammatillisesta tilanteestasi, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ammatillisen kuntoutuksen uravalmennuksessa keskitymme vahvuuksiesi hyödyntämiseen ja kiinnostuksen kohteidesi huomioimiseen.

Kokeneena ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijana, autan sinua löytämään mieluisan ratkaisun ammatilliseen tilanteeseesi. Valmennuksessani käytän keskustelevaa ja eteenpäin vievää lähestymistapaa, jotta saavutamme yhdessä hyviä ratkaisuja ja valmennustuloksia. Minua innostavat ammatillisen kuntoutuksen asiakkaiden kanssa työstetyt uudet ja luovat ammatilliset mahdollisuudet. Yhteistyö kanssasi sekä työeläkevakuutusyhtiöiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on minulle tärkeää. Tavoitteemme on löytää valmennuksessa ratkaisuja, jotka kantavat pitkällä tähtäimellä. Ideoimme, kartoitamme, neuvottelemme, viestimme ja tsemppaamme yhdessä! Työkokemusta minulla on yli 10 vuoden ajalta ammatillisesta kuntoutuksesta, henkilöstöalalta, tutkimuksesta, myynnistä ja markkinoinnista.

Uravalmentaja

Anu Mahlberg, valmentaja

Olen valmentaja ja autan sinua urasuunnittelussa. Olen erikoistunut ammatilliseen kuntoutukseen ja teen myös monipuolisesti uravalmennusta Eezy Työllisyyspalveluilla.

Haluan auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan uran ja siksi kuuntelen tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi. Tärkeimmäksi työssäni koen hyvän ihmistuntemuksen, kannustavan otteen ja monipuolisen tuen urasuunnittelussa. Minulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pyrin ymmärtämään sinun kokonaiskuvan tilanteestasi. Olen aidosti läsnä ja annan sinulle tilaa tehdä itse päätöksiä. Yhdessä kuljemme kohti parempaa työelämää.

Onnistumisesi ovat minulle suuri ilo ja rikkaus tässä työssä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä löytää sinulle sopivan ratkaisun!

Uravalmentaja

Satu Oljakka, valmentaja

Hei! Olen Satu, runsaan elämänkokemuksen kerryttänyt ja kokenut valmentaja. Luonteeltani olen optimistinen, ulospäinsuuntautunut, idearikas ja joustava. Työssäni asiakkaat ovat kokeneet minut helposti lähestyttäväksi sekä aidoksi ihmiseksi.

Valmennuksessani saat kannustusta haastavassa tilanteessa ja mietimme yhdessä kauaskantoisia sinua motivoivia ratkaisuja. Pyrimme yhdessä löytämään parhaan ratkaisun tilanteeseesi.

Olen työskennellyt Eezy Työllisyyspalveluilla ammatillisessa kuntoutuksessa noin kuusi vuotta. Lisäksi minulla on aiempaa työkokemusta mm. ammatillisesta kuntoutuksesta ja työllisyyspalveluista sekä runsaasti työkokemusta ravintola-, huoltamo- ja kaupan alalta sekä yrittäjänä toimimisesta. Koulutukseltani olen mm. sosionomi (amk) ja työkykykoordinaattori.

Hanna Hirvonen, valmentaja

Hei! Olen Hanna ja toimin uravalmentajana työeläkekuntoutuksen sekä Nuotti-valmennuksen parissa. Valmentajana autan ja rohkaisen sinua muutosvaiheissa, omien vahvuuksien tunnistamisessa sekä uusien päämäärien ja tavoitteiden hahmottelussa ja saavuttamisessa. Vahvuuksiani valmentajana ovat ratkaisukeskeinen työote, asiakkaan kohtaaminen aidosti sekä moniammatilliset verkostot, joita hyödynnän asiakastyössä toimiessani.

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) sekä kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen opettaja. Lisäksi olen opiskellut tuki-, ohjaus- ja neuvontapalveluiden erikoisammattitutkinnon.

Valmentaja Hanna Hirvonen

Jasmin Kruus, valmentaja

Hei! Olen Jasmin, ja autan sinua löytämään sinulle sopivan urapolun. Olen aikaisemmin työskennellyt fysioterapeuttina ja kuntoutusasiantuntijana, ja monipuolinen työkokemukseni auttaa minua ymmärtämään eri alojen vaatimuksia ja arvioimaan työkykyäsi.

Keskityn valmennuksessa siihen, että sinä tulet aidosti kuulluksi ja yksilölliset tarpeesi otetaan huomioon. Haluan yhdessä kanssasi keskustella siitä, mikä on sinulle tärkeää ja mikä voisi olla sopiva polku sinulle. Valmennusta tehdään aina yhteistyössä ja minun tehtäväni on ohjata ja tukea sinua, jotta voit saavuttaa tavoitteesi. Olen innostunut auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen urapolun ja odotan innolla yhteistyötä kanssasi!

Uravalmentaja

Minna Väänänen, valmentaja

Hei! Olen Minna, ja olen työskennellyt valmentajana Eezy Työllisyyspalveluilla lähes kolme vuotta. Olen aina nauttinut työskentelystä ihmisten kanssa, ja auttamisesta, ohjaamisesta ja valmentamisesta.

Valmennusotteeltani olen kannustava, sitkeä ja etsin ratkaisuja. Uskon, että jokainen haaste on mahdollisuus ylittää se. Vahvuuteni on olla aidosti läsnä, kuunnella ja kohdata sinut kokonaisvaltaisesti. Luonteeltani olen positiivinen, iloinen, empaattinen ja innostun uusista asioista, erityisesti urheilusta.

Valmentajana haluan olla tukenasi elämän muutostilanteessa, auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi ja löytämään kestäviä ratkaisuja. Parasta työssäni on, kun yhdessä löydämme ratkaisun ja onnistumme.

Uravalmentaja

Lue lisää ammatillisesta kuntoutuksesta tästä!