Toivoisitko apua tulevaisuuden suunnitteluun?

NUOTTI-valmennus

Oletko 16–29-vuotias ja vailla työ- tai opiskelupaikkaa? Oman suunnan löytäminen ja vahvuuksien ymmärtäminen voi olla haastavaa. Maksuton NUOTTI-valmennus antaa sinulle 20 tuntia henkilökohtaista apua ja tukea.

Mitä saat?

Kelan NUOTTI-valmennus kestää viisi kuukautta ja on sinulle maksutonta. Valmennuksen aikana voit saada Kelalta kuntoutusrahaa.

Saat itsellesi oman valmentajan, joka tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa. NUOTTI-valmennuksessa käymme yhdessä läpi elämäntilannettasi, taitojasi ja vahvuuksiasi. Tapaamisiin voi osallistua halutessasi myös läheisiäsi tai muita sinulle tärkeitä ihmisiä.

Kenelle?

Voit hakea NUOTTI-valmennusta, jos olet 16–29-vuotias ja tarvitset tukea jokapäiväisen elämän erilaisiin haasteisiin ja tulevaisuuden suunnitelmien laatimiseen. Tilanteesi voi olla esimerkiksi jokin seuraavista:

  • et ole vielä löytänyt sopivaa opiskelualaa tai työpaikkaa
  • opiskelusi on keskeytynyt tai on vaarassa keskeytyä
  • tulevaisuuden suunnitelmasi ovat vielä epäselvät, ja tarvitset apua niiden selkiyttämiseen.

Ilmoittautuminen

Soita Kelan kuntoutusasioiden palvelunumeroon 020692205
Palvelunumeroon voi soittaa myös läheisesi tai verkostosi työntekijä puolestasi.
NUOTTI-valmennuksen kuntoutushaastattelu. Päätös valmennuksen aloittamisesta tehdään Kelan asiantuntijan haastateltua sinua puhelimitse.

Lisätietoja osoitteesta www.kela.fi/nuottivalmennus

Milloin?

Voit aloittaa NUOTTI-valmennuksen joustavasti sopivana ajankohtana.

Esite

NUOTTI (suomeksi)

NUOTTI (in English)

Yhteyshenkilöt

Minna Väänänen

Palvelupäällikkö
Ammatillinen kuntoutus ja NUOTTI-valmennus

050 347 6440
minna.vaananen@eezy.fi
Ota yhteyttä

Tutustu NUOTTI-valmentajiimme

Pääkaupunkiseutu

Uusimaa

Sami Enojärvi

NUOTTI-valmentaja Sami Enojärvi

sami.enojarvi@eezy.fi
050 467 8709

Moikka! Olen Sami ja työskentelen Uudenmaan alueella. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK).

Olen tehnyt pitkään nuorisotyötä ja omaan kokemusta vähän kaikilta nuorisotyön kentiltä, joiltakin enemmän kuin toisilta.

Työskentelytavoiltani olen ratkaisukeskeinen. Ominta osaamistani ovat myös kulttuuri ja luovat projektit sekä kyky ajatella laatikon ulkopuolelta.

Ihmisenä olen rauhallinen, avoin ja on minua kuvattu hyväntuuliseksikin. Vahvuuksiani ovat kyky kuunnella aidosti ja olla läsnä jokaisessa hetkessä.

Valmentajana haluan olla tukenasi ja vaihdan mielelläni ajatuksia kanssasi. Lähdetään yhdessä miettimään millä tavalla musta olisi parhaiten apua just sulle 🙂

Muuten tykkään katsella sarjoja, pelata ja on mulla prätkäkin. Musiikki on lähellä sydäntä ja luonnonkin koen tärkeäksi elämässäni. Näistäkin meillä saattaisi löytyä jotain yhteistä juteltavaa?

Alueet: Koko Uudenmaan alue

Nuotti-valmentaja Raisa Bauer

Raisa Baer

raisa.baer@eezy.fi
050 462 3591

Moikka!

Olen Raisa ja Toimin NUOTTI-valmentajana Uudenmaan alueella. Mukana matkassa on usein Loru, pieni kiltti koira. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) ja kirjastotäti (ilman nutturaa).

Autan mielelläni löytämään reittejä eteenpäin nykytilanteestasi. Kanssani voi
pallotella erilaisia vaihtoehtoja, treenata arjentaitoja tai vaikka erilaisten
tunteiden sietämistä. Monelta nuorelta olen saanut palautetta että seurassani on helppo olla ja jutella.

Tarvittaessa voin patistella eteenpäin vauhdikkaastikin mutta nautin myös
rauhallisesta etenemisestä. Lähden mielellään meditoimaan metsään tai KELAan selvittämään byrokratian kiemuroita. Tai oikeastaan minne vain mikä sua vie eteenpäin. Sun ehdoilla, sun tarpeiden mukaan. Uskon vahvasti siihen, että asioilla on taipumus järjestyä.

Alueet: Koko Uudenmaan alue

Virpi Palviainen

Nuotti-valmentaja Virpi Palviainen

virpi.palviainen@eezy.fi
050 336 7320

Tervehdys! Olen Virpi ja olen toiminut Nuotti-valmentajana pääkaupunkiseudulla kesästä 2023 alkaen.

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) sekä teologian kandidaatti (sivutoimisesti maisteriopinnoissa). Olen hankkinut perusosaamista myös erityispedagogiikasta sekä opiskellut sivuaineenani psykiatriaa.

Olen työskennellyt monipuolisesti sosiaalialalla 2000-luvun alkupuolelta alkaen. Nuorten kanssa olen tehnyt töitä eniten verkon välityksellä verkkonuorisotyössä sekä kriisichat-palvelussa, ja aikuisten kanssa yksilöinä ja ryhmissä mielenterveys-, päihde- ja rikosseuraamusaiheiden parissa. Lisäksi olen työssä perehtynyt korkeakouluopintojen etenemisen haasteisiin ja opiskelun tukemiseen.

Vapaa-ajalla fiilistelen ja ihmettelen luontoa kävely- ja pyörälenkeillä. Lempipaikkani kotona on sohvannurkka, jossa istun neulomassa tai virkkaamassa kuluttaen samalla suuret määrät äänikirjoja ja tiedepodcasteja. Lisäksi innostun erilaisista lyhytkestoisemmista askarteluprojekteista. Olen myös elämäntapaopiskelija, ja minulla on aina jotain opiskelujuttuja vireillä.

Kohtaan työssäni jokaisen nuoren yksilöllisesti ja voimavaralähtöisesti. Pyrin huomioimaan aina myös nuoren mahdolliset aiemmat traumaattiset kokemukset. Näen jokaisen nuoren oman elämänsä parhaana asiantuntijana. Usein oivallus itselle parhaista ratkaisuista löytyy, kun on mahdollisuus kokeilla turvallisesti erilaisia ratkaisuja, ja keskustella luottamuksellisesti omista kokemuksista. Kohtaamiset nuorten kanssa ovat pysähtymistä, kuuntelemista ja nuoren asian todesta ottamista. Nuotti-valmennuksen tavoitteeksi asetetaan aina nuorelle itselleen tärkeitä päämääriä ja pilkotaan suurempia opiskelu- tai urahaaveita käytännön toiminnaksi tavoitteita kohti.

Olisi ilo olla just sun Nuotti-valmentajasi Uudellamaalla!

Alueet: Pääkaupunkiseutu

Kymenlaakso ja Etelä-Karjala

NUOTTI-valmentaja Anna-Riina Aromaa

Anna-Riina Aromaa

anna-riina.aromaa@eezy.fi
050 4333724

Valmentajan työssä kantavina teemoinani ovat toivo, tulevaisuus ja asiakkaan omien voimavarojen, sekä aidon itsen löytyminen. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Ratkaisukeskeinen työote onkin jo olennainen osa valmentamistani. Jatkossa minua kiinnostavat niin sosiaalityön, kuin opettamisen ja ohjaamisen opinnot. 

Haluan olla kuunteleva ja tapaamishetkillä läsnä oleva. Tapaan asiakkaita mielelläni siellä, missä heidän on helppo jutella: lenkillä, kahvilassa, luonnon äärellä tai vaikka eläimiä hoitaen. Omaan arkeeni voimaa tuovat luonto, lukeminen ja kirjoittaminen, lenkkeily ja jooga.

Odotan innolla sitä, että pääsen etsimään yhdessä asiakkaideni kanssa mielekästä ja merkityksellistä arkea.

Alueet: Etelä-Karjala: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale & Taipalsaari. Kymenlaakso: Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Vironlahti & Pyhtää.

Päijät-Häme ja Kymenlaakso

NUOTTI-valmentaja Tiia Niuranen

Tiia Niuranen

tiia.niuranen@eezy.fi
050 4075915

Moikka,

Olen Tiia ja toimin Nuotti-valmentajana Päijät-Hämeen ja Etelä Kymen-Laakson alueilla. Minulle on kertynyt monipuolista sosiaalialan osaamista jo yli 20 vuoden ajalta. Suurimman osan työurastani olen työskennellyt lasten, nuorten ja perheiden parissa. Pitkä työkokemus on opettanut minulle paljon erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Työvuosieni aikana minulle on muodostunut laaja yhteistyöverkosto, josta on hyötyä myös valmennettavieni jatkopolkuja mietittäessä.

Koulutukseltani olen sosionomi. Minulla on myös Nepsy valmentajan koulutus, joka antaa hyvän pohjan ratkaisukeskeiselle valmennustyölle.

Valmentajana haluan kohdata kaikki nuoret lämpimästi ja jokaista arvostaen. Jokaisen nuoren tilanne on yksilöllinen ja haluan kuulla juuri sinun tarinasi, mistä tulet ja minne olet matkalla. Valmennuksessa lähdetään yhdessä tutkimaan voimavarojasi ja vahvuuksiasi. Lupaan kulkea rinnallasi ja ohjaan sinua kulkemaan kohti omia tavoitteitasi ja unelmiasi. Lähdetään yhdessä tälle mielenkiintoiselle tutkimusmatkalle!

Alueet: Päijät-Häme: Asikkala, Hartola, Hollola, Heinola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Kymenlaakso: Kouvolan alue

Pirkanmaa ja Kanta-Häme

Laura Karmala

Laura Karmala

laura.karmala@eezy.fi
050 322 7089

Tervehdys!

Olen Laura ja aloitin Nuotti-valmentajan hommat Pirkanmaalla tammikuussa 2023. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) ja minulla on myös ammatillisen opettajan pätevyys.

Olen koko työurani tehnyt töitä eri ikäisten ja erilaisista taustoista tulevien nuorten kanssa mm. kriisi- ja perhetyöntekijänä sekä erilaisissa ohjaustehtävissä ammatillisissa oppilaitoksissa.

Minulle on tärkeää, että asiakas on oman tilanteensa ja elämänsä asiantuntija. Minun tehtäväni on olla turvallinen vierellä kulkija, tarvittaessa patistelija ja ajatusten herättelijä. Uskon, että jokaiselle löytyy se oma paikka tässä maailmassa ja minun tavoitteeni Nuotti-valmentajana on auttaa juuri sinua sen paikan löytämisessä.

Vahvuuksiani ovat asiakkaan kuunteleminen, läsnäolo ja elämäntilanteiden kokonaisvaltainen hahmottaminen. Työotteeni on dialoginen, voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Haluan syventää valmennettavan itsetuntemusta ja auttaa löytämään jokaisen vahvuudet sekä yhdessä huomata pienetkin onnistumiset arjessa.

Harrastan lenkkeilyä mäyräkoirani kanssa (silloin kun koira suostuu kävelemään) ja käyn kuntosalilla. Rakastan musiikkia, ruoanlaittoa ja eläimiä. Syksyisin minut löytää usein metsästä haahuilemasta, sieniä etsimästä.

Voimme valmennuksen aikana tavata kaikenlaisissa ympäristöissä ja paikoissa- kahvilla, kävelyllä, kirjastossa. Mikä nyt sinulle onkaan luontevinta ja mukavinta. Ollaan hetkessä, mutta katsellaan tulevaisuuteen. Rakennetaan yhdessä sinulle polkua elämässä eteenpäin!

Alueet: Pirkanmaa: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat & Ylöjärvi.

Kanta-Häme

Nuotti-valmentaja Ulla Vuorenpää

Ulla Vuorenpää

ulla.vuorenpaa@eezy.fi
050 475 8837

Etsitkö lupsakkaan turvallista tienviitoittajaa omalle polullesi? Tässä minä olen, hieman yli viisikymppinen, helposti lähestyttävä ja monta erilaista elämänkokemusta rikkaampana. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK). Opiskelen neuropsykiatriseksi valmentajaksi ja minulla on työkokemusta yhdessä nuoren kanssa toimisesta ammatillisena tukihenkilönä arjen tukena. Lisäksi toimin nuorten työhönvalmentajana kohti uusia opintoja ja työllistymistä.

Valmentajana olen ratkaisukeskeinen ja narratiivinen (tarinallinen). Käytännöllinen ja haasteisiin tarttuva kuvaavat minua. Luonteeltani olen innostava ja uskon, että asioilla on taipumus järjestyä. Vahvuutena minulla on kyky asettua nuoren asemaan, olen ollut myös nuori.

Toimitaan yhdessä sinun voimavarojesi mukaan, rauhallisin askelin eteenpäin.

Eläimet ovat osa elämääni. Kotonani kehrää kolme kissaa ja haukkuu yksi koira. Olen onnekas, kun saan asua luonnon keskellä. ”Kun en tiedä mitä teen, menen metsään.”

Alueet: Kanta-Häme (Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä)

Etelä-Pohjanmaa

Kuvassa Nuotti-valmentaja Anne Lähdesmäki

Anne Lähdesmäki

anne.lahdesmaki@eezy.fi
050 347 6505

Hei! Olen Anne ja toimin Nuotti-valmentajana Etelä-Pohjanmaan alueella. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja innokkaana oppijana olen tehnyt myös monenlaisia alaa täydentäviä opintoja. Työhistoriani on kertynyt pitkälti nuorten parista.

Nautin musiikista ja käsillä tekemisestä. Eläinten parissa olen harrastanut pitkään ja hartaasti ja siltä puolelta löytyy myös ammatillista osaamista. Tykkään haastaa itseäni, ideoida ja opetella uusia asioita.

Valmennuksia vien eteenpäin nuoren yksilöllisten tarpeiden mukaan; kuuntelen, kyselen ja autan käytännön asioissa. Etsitään ja pohditaan vaihtoehtoja ja koputellaan, kunnes ovi aukeaa. Jos on tahtoa, löytyy yleensä myös ratkaisuja.

Alueet: Etelä-Pohjanmaa: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri

Varsinais-Suomi ja Satakunta

Nuotti-valmentaja Tiia Haukilahti

Tiia Haukilahti

tiia.haukilahti@eezy.fi
050 331 5602

Olen Tiia Haukilahti. Vuosien varrella olen todennut, että elämä ei todellakaan ole mustavalkoista vaan siinä on kaikki maailman eri sävyt. Olen työskennellyt lapsista vanhuksiin – ja kaikkien siinä välissä olevien parissa. Tärkeintä minulle on, että jokainen yksilö voisi mahdollisimman hyvin ja kohtaaminen on minulle aina todella tärkeää. Meillä kaikilla on elämässä joskus koviakin vastoinkäymisiä, mutta itse olen niistä vain vahvistunut ja ottanut niistä matkaani hyvää tartuntapintaa.

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja palveluohjaaja (Turun yliopisto). Lisäksi olen opiskellut johtamista ja liiketaloutta (Jyväskylän yliopisto) sekä käynyt Soteakatemian (Turun yliopisto). Lisäksi olen aloittanut lukea ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa.

Hurahdin joogaan muutama vuosi sitten ja totesin, että koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta. Muuten vapaa-aikanani tykkään puuhastella pihatöissä tai käydä Nipsu-shetlanninlammaskoiran kanssa pitkillä metsälenkeillä. Välillä meillä on hoidossa myös Nasu-kani, joka on leijonaharjas-söpöliini. Nipsu voi joskus tulla mukaan tapaamiseen, mutta sitten minun on syytä varata hänelle iso kasa herkkuja, kun hän on niin haukkuherkkä.

Vahvuuksiani ovat ehdottomasti kuunteleminen sekä läsnäolo. Olen helposti lähestyttävä ja uskon, että meissä jokaisessa on vahvuutta. Autan sinua sen löytämisessä tai vahvistamisessa. Voimme mennä kahvilaan, kirjastoon ja kävelemään. Ihan miten sinä haluat. Odotan innolla, että pääsen tapaamaan juuri sinua!

Alueet: Varsinais-Suomi: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki & Vehmaa. Satakunta: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä & Ulvila.

Pohjanmaa

NUOTTI-valmentaja Anne Niemi

Anne Niemi

anne.niemi@eezy.fi
050 472 3353

Olen Anne Niemi. Koulutukseltani olen sosionomi (YAMK). Minulla on työkokemusta viimeisen 16 vuoden ajalta hyvin erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten parista. Työssäni olen motivoinut ihmisiä kohti muutoksia elämässään, ovat ne sitten olleet pieniä tai koko elämän muuttavia kokonaisuuksia.

Työkokemukseni sijoittuu pääasiassa nuorten ja aikuisten kanssa tehtävään mielenterveys- ja päihdetyöhön, sekä TE-palveluihin. Kohtaan jokaisen asiakkaani lämmöllä sekä innostuen alkavasta yhteisestä matkastamme. Ihmisenä olen iloinen, kekseliäs, kannustava ja positiivinen.

Valmennuksissa voimme kohdata luonnossa liikkuen, kahvilassa, kirjastossa tai muussa sinulle sopivassa ympäristössä, missä vain sinun on hyvä olla.

Uskon, että ihan jokaisella on mahdollisuus muutokseen elämässään. Joskus muutokseen tarvitaan vain tiettyjä työkaluja, että se on mahdollista. Nuotti-valmennuksessa yhdessä kokoamme sinulle sellaisen työkalupakin, että tavoitteesi oman muutoksesi suhteen toteutuvat.

Alueet: Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa & Vöyri.

Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa

Pekka Pudas

Kuvassa Nuotti-valmentaja Pekka Pudas

pekka.pudas@eezy.fi
050 473 9110

Hei,

Olen Pekka ja aloitin työskentelyn Nuotti-valmentajana toukokuussa 2023. Alueeseeni kuuluvat Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa.

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK). Ennen Nuotti-valmennusta olen työskennellyt sosionomin tutkinnolla perhekodissa, rikosseuraamuslaitoksella , avomuotoisessa päihdekuntoutuksessa sekä kriisi- ja väkivaltatyön avopalveluyksikössä, yhteensä jo yli kymmenen vuoden ajan. Näissä töissä olen kohdannut ihmisiä hyvin monenlaisissa elämäntilanteissa. Kaikkia näitä töitä on yhdistänyt asiakkaiden muutos ja siihen liittyvät mahdollisuudet ja haasteet.

Harrastan voimailulajeja, kirjoittamista ja musiikkia. Liikunta ja luovuus ovat hyviä voimavaroja arjessa, joihin voimme tutustua myös Nuotti-valmennuksen aikana. Myös luonto on minulle tärkeä paikka, tykkään käyttää sitä myös Nuotti-valmennuksessa. Voimme tehdä valmennuksen aikana läsnäoloon ja itsensä tuntemiseen liittyviä harjoituksia luonnon helmassa.

Ajattelen, että ihmisellä on läpi elämänsä kyky kasvaa ja muuttua. Haastavat tilanteet vaativat rohkeutta asioiden uudelleen järjestelyyn ja tarkasteluun. Ihmisellä on mahdollisuuksia saavuttaa paljon enemmän kuin hän itse ehkä arveleekaan, tarvitaan vain oikeat keinot ja motivaatio niiden löytymiseen. Autan sinua etsimään juuri sinulle sopivat työkalut!

Alueet: Keski-Pohjanmaa: Kokkola, Kannus, Kaustinen, Veteli, Perho, Halsua, Lestijärvi, Toholampi.

Pohjois-Pohjanmaa: Oulu, Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska.

Kainuu

NUOTTI-valmentaja Tuovi Johansson-Huusko

Tuovi Johansson-Huusko

tuovi.johansson-huusko@eezy.fi
050 9113681

Olen Tuovi nuottivalmentaja Kainuun alueella. Mottoni vaihtelee päivittäin. Tarinani voisi alkaa siten että, olipa kerran pikkuinen tyttö, joka piti kylän lapsille kerhoja. Harrastin erilaisia asioita ja toteutin niitä kerhoissa. Olisin halunnut sosiaalikasvattajaopistoon, mutta pääsinkin nuoriso-ohjaaja kouluun ja siitäpä se ura sitten aukeni.


Nuorten parissa tavalla tai toisella on riittänyt tekemistä ja kohtaamisia. Kasvattaakseni omaa tietämystäni opiskelin aikuisena kasvatustieteen maisteriksi ja sen myötä olen tehnyt kunnallisella puolella nuorten tiedotus ja neuvontatyötä 16 vuotta ja viimeiset reilut 5 vuotta Ohjaamotyötä monialaisessa verkostossa.

Nyt sitten perehdyn Nuottivalmentajana ollessani nuorten ratkaisukeskeiseen valmennukseen. Olen toiminut kouluttajana ja tehnyt nuorten kanssa urasuunnitelmia.  Nuorten parissa työskennellessä ei ole koskaan valmis. Nuottivalmentajana haluan auttaa nuoria elämäntehtävän etsimisessä. Se voi olla askel itsetuntemuksen lisääntymisessä, positiivisten asioiden löytymisessä, opiskelun oivaltamisessa tai  työkuvion löytymisessä. Nuorten kanssa iloitaan pienistä saavutuksista elämän polulla ja välillä otetaan aikalisää asioiden suhteen, välillä touhutaan ja tehdään kaikenlaista. Välillä ihmetellään pahaa maailmaa ja toivon tähtiä taivaalla.

Maalla asumisesta, luonnosta, ulkoilusta ja muista ihmisistä ammennan jaksamista arkipäiviin.

Alueet: Kajaani, Sotkamo, Kuhmo, Hyrynsalmi, Ristijärvi, Puolanka, Suomussalmi

Keski-Suomi ja Etelä-Savo

NUOTTI-valmentaja Lasse

Lasse Vainio

lasse.vainio@eezy.fi
050 569 2593

Moi! Olen Lasse ja aloin työskennellä Nuotti-valmentajana tammikuussa 2021. Olen koulutukseltani sosionomi (amk) ja työskennellyt aiemmin lastensuojelun sijaishuollossa sekä ohjaajana että esimiestehtävissä yhteensä reilut 10 v. Opiskelen tällä hetkellä kasvatustieteitä Jyväskylän yliopistossa ja tulevaisuudessa haaveilen psykoterapeutin ja työnohjaajan opinnoista mainitussa järjestyksessä 🙂

Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, rehti, avoin, määrätietoinen ja viimeiseen asti analyyttinen. Vapaa ajalla tykkään harrastaa CrossFittia, meditoida, lukea kirjoja ja katsoa sarjoja sekä elokuvia. Luonnosta on tullut minulle uudestaan tärkeä elementti lapsuudenajan partioharrastuksen tauon jälkeen. Viihdyn myös saunan lauteilla ja talvisin avannossa.

Pyrin hyvin asiakaslähtöiseen työskentelyyn, jossa asiakkaan omat tavoitteet, toiveet ja tarpeet ovat keskiössä. Uskon asiakkaan olevan oman elämänsä paras asiantuntija. Monet vastaukset ovat valmiina sisällämme, vaikka näitä joutuu usein hieman kaivelemaan. Onnistunut valmennus perustuu lähtökohtaisesti molempien osapuolien sitoutumiseen.

Alueet: Keski-Suomi: Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari & Äänekoski. Etelä-Savo: Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna & Sulkava.

Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala

NUOTTI-valmentaja Hanna Hirvonen

Hanna Hirvonen

hanna.hirvonen@eezy.fi
046 923 5138

Moi, Olen Hanna ja työskentelen Nuottivalmentajana. Nuotti-alueeseeni kuuluvat Pohjois-Savo sekä Pohjois-Karjala.

Koulutukseltani olen Yhteisöpedagogi (AMK) sekä kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen opettaja, lisäksi minulla on liikuntapuolen koulutus.

Valmennuskeskuksella olen työskennellyt Oma Suunta valmennuksissa sekä nuorten uravalmennusten parissa, joiden kautta minulla on tietotaitoa opiskelu- ja työllistymispolkujen kartoittamisesta sekä urasuunnittelusta. Nuotti-valmennus on ”lempilapseni” ja sen parissa olen työskennellyt vuoden 2020 alusta lähtien. Työssäni olen saanut luotua laajan moniammatillisen verkoston, jota käytän työssäni.

Valmentajana olen rento, vuorovaikutteinen sekä yksilöä kuunteleva ja kunnioittava. Aktiivinen elämä on minun juttuni ja toiminnallinen tekeminen lähellä sydäntäni.

Paras palaute valmennettaviltani on: ”Sait mut uskomaan, että kaikki ihan oikeasti järjestyy”, ”En ois ikinä uskonu, että saan työpaikan ja täällä mä nyt oon”. Tuu mukaan mun tiimiin, tehdään työtä yhdessä sinun nuottisi mukaan !

Alueet: Pohjois-Savo: Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto & Vieremä. Pohjois-Karjala: Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi & Valtimo.