1.11.2021 Uutiset

Valmennuskeskus on 1.11.2021 alkaen osa Eezy -konsernia

Eezy Oyj on tänään ostanut 80 % KK Valmennuskeskus Oy:n osakekannasta. Kauppa koskee sekä Valmennuskeskus Publicia että valmennuskurssitoimintaamme. Antti Kasanen ja toimitusjohtajamme Janne Nousiainen jatkavat yhtiön pienosakkaina. Yhtiön perustaja ja pääomistaja Kari Kasanen siirtyy eläkkeelle.

Yhtiö jatkaa konsernissa itsenäisenä yhtiönä eikä sen y-tunnus muutu. Kaupalla ei ole myöskään vaikutusta yhtiön työsuhteisiin eikä käynnissä oleviin palveluihimme. Järjestelyn avulla pystymme tarjoamaan monipuolisempia palveluita asiakkaillemme sekä yhä vahvemmin työnantajalähtöisiä palveluita valtakunnallisesti. Yhtiömme nimi muuttuu marraskuussa muotoon Eezy Valmennuskeskus Oy.

Ohessa videotiedote aiheesta: https://youtu.be/N5E3EGa3elk

Järjestämme myös kaikille avoimen infotilaisuuden Teamsissa 18.11 kello 8.15-9. Ilmoittautuminen tähän tilaisuuteen tapahtuu seuraavassa osoitteessa: https://link.webropol.com/ep/vkpublicwebinaari

 ”Olen erittäin iloinen, että Valmennuskeskuksen hienot ja uraauurtavat palvelut ovat jatkossa osa Eezyä. Strategiamme mukaisesti uudet palvelut lisäävät yhteiskunnallista merkitystämme työmarkkinoiden uudistajana ja aktiivisena työllistäjänä. Kaikessa toiminnassamme haluamme tuoda yksilön onnistumisen keskiöön ja rakentaa koko työuran kestävän kumppanuuden. Valmennuskeskus on tässä valossa täydellinen yritysosto, kun pääsemme auttamaan nuoria jo opiskelutavoitteiden saavuttamisessa ja Public-liiketoiminnan avulla mahdollistamaan kaikille onnistumisia työelämässä”, kommentoi Eezy Oyj:n toimitusjohtaja Sami Asikainen.

Lisätietoja antavat:

KK Valmennuskeskus Oy
Antti Kasanen, varatoimitusjohtaja
antti.kasanen@valmennuskeskus.fi
puh. 040 5801680

Eezy Oyj
Sami Asikainen, toimitusjohtaja
sami.asikainen@eezy.fi
puh. 040 700 9915

Uutiset