Työdesign (Uusimaa)

Tervetuloa Uudenmaan Työdesign-palveluun, jossa saat pitkäaikaista henkilökohtaista valmennusta. Oma valmentajasi on apunasi vuoden ajan kaikissa urasuunnitteluun ja työnhakuun liittyvissä asioissa.

Mitä saat?

Työdesign-valmennuksen kesto on maksimissaan 12 kuukautta. Henkilökohtaista valmennusta on vähintään 2 tuntia joka kuukausi.

Valmennuksen kesto muotoutuu henkilökohtaisen tarpeen ja tilanteen mukaan.

Kyseessä on yksilöllinen valmennus, jossa työskentelet yhdessä valmentajan kanssa tavoitteellisesti työllistymistä edistävien ratkaisujen saavuttamiseksi. Palvelun avulla voit löytää uusia mahdollisuuksia työuran jatkamiseksi. Tavoitteet ovat räätälöitävissä työkykysi mukaisesti osa-aikatyöstä kokoaikatyöhön, työkokeiluun tai opintoihin.

Kenelle

Palvelu on suunnattu Uudenmaan TE -toimiston ja kuntakokeilujen osatyökykyisille asiakkaille. Lisäksi palvelu sopii asiakkaille, jotka ovat juuri löytäneet työpaikan sekä työpaikan säilymiseksi työnmukautusta tarvitsevat

Ilmoittautuminen

Valmennukseen voit ilmoittautua tällä lomakkeella

Kun TE-toimisto on käsitellyt ilmoittautumisesi, ottaa valmennuskeskuksen valmentaja sinuun yhteyttä viiden päivän sisällä puhelimitse ja/tai sähköpostitse ja sopii ensimmäisen tapaamisen kanssasi.

Missä ja milloin?

Valmennuspaikat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Porvoo ja Raasepori. Valmennuksia voidaan järjestää edellä mainittujen paikkakuntien ulkopuolella, Uudenmaan alueella, mahdollisuuksien mukaan.  Voit aloittaa palvelun joustavasti sinulle sopivana ajankohtana. Henkilökohtainen valmentajasi sopii kanssasi ensimmäisen ohjauskeskustelun sinulle sopivaan aikaan.

Esite

Suomeksi

in English

Svenska

Yhteyshenkilöt

Anni Viljanen

Palvelupäällikkö

Uusimaa

050 443 1283
anni.viljanen@eezy.fi
Ota yhteyttä